Három főhőssel ijesztget az Anthology of Fear

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Érdekes koncepcióval rukkolt elő az Ultimate Games és az RG Crew csapata, az Anthology of Fearben három különböző sztorin keresztül ismerhetjük meg a rettegés valódi arcát.

Az előzetes információk szerint mind a három történet a 20. századi Oroszország elhagyatott vadregényes tájain fog játszódni, ahol a játékosnak a valóság és a hallucinációk összefolyásával megküzdve kell mindig egy-egy különféle rejtélyes esemény után nyomoznia.

A játék érdekessége nem csak az, hogy három különböző, egymástól teljesen eltérő főhőst és hozzájuk szintén egyedi játékmeneti struktúrát kapunk, ha hinni lehet az ígéreteknek, akkor az unalmas jumpscare-áradat helyett a félelmet kizárólag az atmoszféra szolgáltatja majd.

Az Anthology of Fear PC-n (Steamen) lesz elérhető, a megjelenési dátum azonban egyelőre még rejtély.

3.
3.
crytek
#2: "félelmet kizárólag az atmoszféra" Pont ez ez ilyennel még soha nem találkoztam... (Aláírom biztos van olyan ember aki fél az "atomoszférától" van aki beszart az izolciós failientől szóval bármit el tudok képzelni...)

Dead Space is egy marha jó játék ETALON (már vagy 10 x végigvittem és még fogom is) mert rohadt jól összerakták, de nekem az nem horror mert egy db másodpercig se féltem nem volt mitől.
2.
2.
kryszisz
#1: "unalmas jumpscare-áradat helyett a félelmet kizárólag az atmoszféra szolgáltatja majd." Amennyire tudom ez neked annyira nem jó hír. Nekem speciel igen, mert ha megfelelően van adagolva, akkor jó a jumpscare, viszont ha valami csak erre alapoz, annak megúszás szaga van.
1.
1.
crytek
Ömlik a horror ,jóóóóó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...