Negyedórán át pörög a Gears 5

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Felkerült az Xbox hivatalos YouTube-csatornájára egy negyedórás bemutató a kampányból. Ebből kiderül, hogy Kait külső segítséget igényel majd, mielőtt komolyabb csatába keverednek.

A Gears 5 történetére vonatkozó spoilereket tartalmaz a mostani negyedórás játékmenet-bemutató, így ha a közelgő premier előtt nem szeretnéd a legapróbb részletet is lelőni, akkor ne engedj a csábításnak!

A Gears 5 szeptember 10-én érkezik PC-re és Xbox One-ra.

17.
17.
manderel
Reméljük jobb lesz, mint az előző része. Nem mondom hogy a 300ft-os Gamepasst sem érte meg, de nagyon hamar kifulladt, végig sem játszottam. Az csalódás volt.
15.
15.
Mondi21
#7: Lehet igazad van. Viszont komolyabb összeget így sem adnék érte.
13.
13.
frankdelgado
#11: Csak azèrt, h megelőztelek vele...
12.
12.
KratoS
Ó baszódna meg aki kitalálta hogy rakjanak ebbe is dinamikus X célkeresztet...egyik részből sem hiányzott. Igénytelen bazári szar ötlet Pistikének. Remélem ki lehet majd kapcsolni, mert totál hazavágja a vizuális élményt az a villogó igénytelenség. :@
11.
11.
crytek
#9: Alapvető dolgokért minek kérsz bocsánatot? A ms adja 300-ért akkor meg ki az a degenerált barom aki szégyelli magát mert kifizeti ezt az összeget?

Uplay + várat magára letöltöttem csak gyorsba FC 5-öt meg a Primalt. De holnap már Gears 5 és haverral azt toljuk coopba csak azután uplay + ozok... Szemét moslék ubi levont 1 eurot terhelésnek kiváncsi vagyok visszadja-e ,mert ha nem ebből bíróság lesz :)
9.
9.
frankdelgado
Èvjàtèka! Àr- èrtèk arànyban a legjobb. Mert ugye 300 ft èrt...bocs crytek...
8.
8.
#5: Lehet, hogy nem neked valo a szorakoztatoipar, meglepodnel egyes jatekoknak hany resze lett kulonbozo evtizedek-gepgeneraciok alatt!
7.
7.
Őrnagy
#5: Figyelj, van, amin nem kell sokat újítani. Legyen kicsit szebb, aprólékosabb, jól irányítható, 1-2 kisebb újdonság esetleg. Ez egy shooter, ennyi. COD, Battlefield, Forma 1, sportjátékok, stb így működnek. Egyébként belenéztem az 1 részbe a youtubeon, van ám változás azóta :)
Mondjuk annak is kurvajó retro fílingje van.
5.
5.
Mondi21
Döbbenetes hogy ugyan azt a szart hányszor el lehet adni a "gamereknek"
3.
3.
delphijos
Nem vagy egy elvakult Gears fan, de ez bitang jó lett. :)
2.
2.
Anti4730
Nem tudom ki hogy van vele, de ez szerintem kurva Jo lesz!
1.
1.
ollie92
Csütörtökön este 9-kor végre belevágok. Pörög majd a lancer, bassza meg !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...