Utolsó előzetesen a Final Fantasy VIII Remastered

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Az e heti megjelenések sorát színesíti a Final Fantasy VIII felmelegített kiadása. A Final Fantasy VIII Remastered nem kap olyan alapos renoválást, mint a hetedik epizód, de vérbeli rajongóként érdemes lehet lecsapnod rá.

A Final Fantasy VIII Remastered csak kisebb restauráción esik át, de a felújított látvány mellé néhány kisebb-nagyobb újítás is érkezik. Ilyen lesz például az, hogy a véletlenszerű rajtaütéseket kikapcsolhatjuk, így lehetőségünk lesz anélkül a történetre koncentrálni, hogy azon rágódjunk, megtámadnak-e a következő sarkon.

A Final Fantasy VIII Remastered a mai napon jelent meg, méghozzá Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Thor Vath
#2: Igazából kényszerűségből lett ez remastered. Amennyire tudom, az eredeti fejlesztői anyagok jórésze elveszett, azért kellett nekik a 3D-s modelleket is újraépíteni. Gondolom, a háttérképek még megvoltak, abból talán az eredetit használták, azokat megtalálták egy sarokba dobott régi vinyón.
4.
4.
Ooorky
Számomra ezt a játékot (is) tönkretette Spoony bemutatója.
Mármint a videó zseniális, de miatta nem tudok ránézni a cuccra, hogy ne röhögjem el magam.
3.
3.
TrishtanAG
#2: Én alig várom, hogy a modderek ráeresszék a tanuló AI-t: https://www.youtube.com/watch?v=M_5leyCFOwo&list=PLkDxfS9TBYkDephsblnq7WXJwcI5ft_xV&index=6&t=0s
2.
2.
Krezy
Hát nem igazán erőltették meg magukat ahhoz képest,hogy "remastered"-ként árulják.. a karakterek fel lettek húzva ,de a környezet hagy némi kívánni valót maga után,már csak ha a legelején nézzük a suli padot.
1.
1.
godach
Komolyabban ezzel a résszel léptem be az FF világába. Tuti vétel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...