WoW Classic - ingyen költöznek a karakterek

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Rendkívül népszerű lett a World of Warcraft felmelegített, másodjára szervírozott változata - túlságosan is. Bizonyos realmokon még bő egy héttel a megjelenés után is többórás várakozási idő vár ránk. A Blizzard újabb eszközt vet be ez ellen.

Sejthető volt, hogy rengetegen ülnek majd fel a 15 éves World of Warcraft nosztalgiavagonjára, de még a Blizzard sem számolt azzal, hogy valójában milyen népszerű lesz az első hetekben az MMORPG klasszikus változata. A legnépszerűbb szervereken még ma is akkora a forgalom, hogy délutánonként többórányi sorban állás vár azokra, akik folytatni szeretnék a 60-as szinthez vezető utat.

A megjelenést követő napokban a Blizzard számos új szervert nyitott meg a játékosok előtt, de ez csak részlegesen orvosolta a problémát - a legnépszerűbb realmok így is dugig vannak. És miért is ne lennének? Aki már hónapok óta készül a játékra, jó előre lefoglalta a karaktere nevét és az egész baráti társaságát egy helyre csődítette, az valószínűleg nem fog új életet kezdeni egy másik szerveren, kiváltképp ha ismét a nulláról kell indulni.

Meglehet, hogy erre is megvan a megoldás, ugyanis a játék hivatalos fórumán bejelentették, hogy hamarosan életbe lép az ingyenes karakterköltöztetés opciója. Ez a lehetőség kizárólag a legforgalmasabb szerverek játékosai előtt áll majd - ők díjmentesen vihetik át a már meglévő hőseiket a kevésbé frekventált realmokra (arról egyelőre nincs szó, hogy a szolgáltatás később mások számára is elérhető lesz-e fizetős formában).

Ha tehát ti is a Queue Timer bossfightján akadtatok meg, és készen álltok a költözésre, akkor máris mondjuk a tudnivalókat: kizárólag olyan karaktert vihetünk át, akinek nincs beérkező levele a játék postáján, nincsenek aktív aukciói, illetve nem vezetője egy guildnek. Ha minden pipa, akkor a napokban feltűnik majd a költöztetés opciója a karakterválasztóban, vagy a csatlakozásnál esedékes sorban állás során.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...