Hearthstone - vár a Tombs of Terror

Ahogy a Rise of Shadows frissítését a The Dalaran Heist egyjátékos kampánya követte, úgy követi a Saviors of Uldum kártyaözönét a Tombs of Terror kalandja is. Ősi átkok, félelmetes ellenfelek és fényesen csillogó kincsek várnak a felfedezőkre.

Mára mindnyájan megismerkedhettünk a Saviors of Uldum új lapjaival, de a legfrissebb Hearthstone-kiegészítő második fele még hátravan, hiszen a Rise of Shadows mintáját követve ismét utólag kapjuk az expanzió egyjátékos kalandmódját. Ez pedig nem más, mint a Tombs of Terror, amely során a League of Explorers tagjai lemerészkednek Uldum piramisainak gyomrába, ahol ékes drágakövek és hatalmas erejű ereklyék várnak rájuk.

Veszély nélkül persze most sem ússzuk meg, de szerencsére lesz jó néhány eszközünk arra, hogy elhessegessük az ősi átkokat, vagy a Plague Lordok halálos fertőzéseit. Reno Jackson, Brann Bronzebeard, Elise Starseeker és Sir Finley Mrrgglton tanultak egyet, s mást a kalandjaik során, így mostantól akár két kaszt kártyái és képességei közül válogathatnak.

A Tombs of Terror első fejezete szeptember 17-én érkezik. Ezt ezúttal is teljesen díjmentesen végigjátszhatjuk, az ezt követő három fejezetet pedig a megszokott 700 aranyért vagy 7 dollárért zsebelhetjük be.

5 komment - szólj hozzá!