Hearthstone - vár a Tombs of Terror

Ahogy a Rise of Shadows frissítését a The Dalaran Heist egyjátékos kampánya követte, úgy követi a Saviors of Uldum kártyaözönét a Tombs of Terror kalandja is. Ősi átkok, félelmetes ellenfelek és fényesen csillogó kincsek várnak a felfedezőkre.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#4: El lehet lenni F2P játékosként, én is launch óta játszom, és másfél évvel ezelőttig egy szavam nem volt. Az aréna tök más, abba ha egy picit is jó vagy, akkor mindig tolhatod, és ez rendben is van. A legtöbb dekk ára viszont eléggé felment, az utolsó kieg előrendeléshez egy legendaryt kaptál a golden helyett, és adventurek helyett is most fizetős single player tartalmak vannak. F2P játékosként ha jól gazdálkodsz a porból és nem rohadt szar lapokat niytsz mindig (mert az rohadt sokat számít) akkor általába dilemma elé kerülsz minden metában, hogy na most mit craftolj, mert 1-2 dekknél többre nincs porod.
#4
#3: Èn a 2013as bèta óta játszom s nem költöttem mèg egy petákot sem: nem mondom, hogy mindig jó èlmèmy volt, mert akadtak meták amikor kèptelen voltam használható decket összerakni, de az arena akkor is ott volt. El lehet lenni free-to-play játèkoskènt is
#3
#2: Ha minden kieget előrendelsz akkor 4 havonta egy teljes játék ára, és akkor még közel sem biztos, hogy a "full élményt" kapod.
#2
#1: Mondjuk tényleg drága...
#1
Nevetséges. Túlárazottak az új szettek előrendelői bundlejai, és akkor még a solo adventure módért is fizess. Legalább annyi lenne bennük, hogy nem 3 pakkot kapsz egy-egy wing végén, mert így buksz 400 goldot azért mert érdekel a single mód.