Tölthető a Code Vein demója

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 4.
  • Letöltés
Link másolása
Ha szemezel a Code Veinnel, de nem tudod eldönteni, hogy az őszi játékforgatagban megéri-e befizetni rá, jó hírünk van: a konzolos verziókhoz a minap megérkezett a demó, ami segít a dilemma leküzdésében.

Megérkezett a Code Vein demója, igaz, csak a PlayStation 4-es és az Xbox One-os változatok kaptak kipróbálható verziót, a PC-s játékosok hoppon maradtak. A jó hír mellé egy új előzetest is kaptunk:

A Code Vein demója ugyanazt a tartalmat vonultatja fel, amit a játék bétatesztje is (erről itt írtunk bővebben), vagyis belenézhetünk a karakterszerkesztőbe, a játék kezdőterületébe és a The Depths névre keresztelt dungeonbe is. 

A végleges változat szeptember 27-én érkezik.

9.
9.
azureknight0715
Demo amugy adta. Ps4en nem vettem észre akadást, szépen futott. A graf az animéa persze néhol lehetne szebb, pl maga a megvalósítás nem vetekszik egy ni no kunival. A harc ahogy észrevettem pörgös, néha vannak furcsa dolgok de a soj blood code, fegyonak stb sok lehetőség rejlik benne. Nehézség még kérdéses. A deepben vagyok és ott a 3. Boss a lándzsás angyal vagy mi talán az lehet a főboss kicsit megizzaszt. Feléig mar lement az élet de ha egyszer betalál akkor lehet levesz 0ra. Ott már tényleg dark souls a nehézség. Amit legjobban kitudok emelni az a karakter készítő. Az zseniális lett
3.
3.
#1: Ha nincs demó, mi a szart torrentezel le, nagyokos?!

Amúgy meg szégyelld magad!
1.
1.
gegory
"a PC-s játékosok hoppon maradtak"
Nem baj kedves fejlesztők, mi majd a torrent nevű kliensről letöltjük a demot vásárlás előtt ha már nem kegyeskedtetek nekünk csinálni egy demot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...