Megérkezett a Gears 5 launch trailere

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Habár a Gears 5 formális megjelenése csak a jövő héten várható, az Ultimate Edition vásárlói és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői már holnapután nekieshetnek "az eddigi legnagyobb" Gearsnek.

Ami azt illeti, a The Coalition csapata tényleg odatette magát tartalom terén, a Gears 5 a kampány mellett klasszikus PvP-t, hordamódot és egy új, Escape névre hallgató kooperatív mókát is ígér a rajongóknak, mindezt pedig egy pályaszerkesztővel és különböző vendégszereplőkkel tetézi: a Terminator: Dark Fate és a Halo: Reach is szállít karaktereket a játékba, sőt Dave Bautista is játszható lesz a multiban egy WWE-s partnerség kapcsán.

A Gears 5 tehát szeptember 10-én rajtol PC-n és Xbox One-on, korai hozzáférésben azonban már szeptember 6-ól elérhető lesz.

7.
7.
Jó kis trailer lett. Most nem kezdem el fújni, hogy biztos milyen jó lesz, de az egész biztos, hogy volt már két jó trailer meg egy játékmenet és szerintem olyan lesz, amilyennek lennie kell. Az meg hulla jófejség, hogy bekerül a játszható játékok közé azonnal.
6.
6.
ollie92
#5: Tedd a lokalizációt Új-Zélandra és máris tolhatod. Majd este simán visszaállítod.
5.
5.
Macifasz
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Tényleg jó kis oldal, tetszik a külseje. Köszi a tippet :)
3.
3.
Ooorky
#1: Személy szerint jobban kedvelem az Opencritic-et, sokkal átláthatóbb.
1.
1.
PaprikaJancsi
Csodálatos, már alig várom. Metacriticen 86 pontot kapott összesítve, ami szép eredmény, gratula Coalition
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...