Íme, a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a világ egyik legrosszabbul őrzött titka volt, így tulajdonképpen az volt meglepő, hogy az Electronic Arts nem lőtte el a játék bejelentését a Gamescomon.

A Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a Garden Warfare-sorozat folytatása, és bár a játék létezéséről régóta tudtunk, az Electronic Arts és a PopCap csak ma bejelentette be formálisan is a címet.

Azt, hogy a kiadó mennyire nem vitte túlzásba a marketingkampányt, mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a végleges játék október 18-án meg is jelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a 30 dollárt kóstáló Founder's Edition pedig már most elérhető, amivel azonnal hozzáférhetünk a korai verzióhoz. Ez a kiadás egyébként szeptember 30-ig kapható.

A megjelenésig hátralévő hat hétben a Founder's Edition játékosai folyamatosan kapják majd a friss tartalmakat, új multiplayer módok és játszóterek várhatóak, emellett az első négy hét folyamán exkluzív kozmetikai kiegészítőket is bezsebelhetünk, mindössze annyi a teendőnk, hogy heti egyszer logoljunk be a játékba.

A Battle for Neighborville Giddy Parkba viszi a növények és a zombik háborúját, ahol a különböző multiplayer lehetőségek mellett három olyan területet is találunk, amit szabadon bejárhatunk majd. A fejlesztők 20 testre szabható karakterrel rajtoltatják a játékot, a felhozatalban pedig több új hőst is találunk, köztük olyanokat, akiknek szorosan együtt kell működniük a hatékony harc érdekében.

5 komment - szólj hozzá!