Gears 5 - bemutatkozik az Operations

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
A megjelenéshez közeledve felpörögtek az események a Gears 5 körül, így lassan minden napra jut egy friss videó. Ezúttal a játék live service megoldása, az Operations lényegét ismerhetjük meg.

A Gears 5 is belép a live service-t kínáló játékok sorába. Ezt az úgynevezett Operationsön keresztül igyekszik majd a lehető legjobban kivitelezni, aminek köszönhetően folyamatosan, nagyjából háromhavonta kapunk majd friss tartalmakat, legyen szó új játékmódokról, térképekről, karakterekről vagy egyéb apróságokról. Emellett az Escape mód hetente érkező új kihívásait is ezen keresztül érjük majd el.


A Gears 5 szeptember 10-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. A játék megjelenés előtti utolsó előzetesét láttátok már?

9.
9.
crytek
Sajnos le kell feküdni aludni kicsit. Holnap reggel 6tól folyt köv. Fasza lett.
7.
7.
godach
#6: 3. Résznél lemaradtam, de most ugrottam neki a 4.-nek.eddig tetszik, bár ködös. Az 5-öt viszont mindenütt dicsérik.
6.
6.
Macifasz
Cirka másfél óra után...ez bizony még mindig BASZÓ! :-O Hamisíthatatlan Gears of War hangulat, valami olyan szemkápráztató látvánnyal, hogy az állam leesik, a szemem pedig visítva kiugrik a helyéről, táncol egyet, majd visszamászik a helyére! :-D A széria szerelmesei, nem fognak csalódni.
Ja igen...manderel...van a sztori legelején egy durván 2 perces összefoglaló a 4. részről, amiben benne van minden lényeges történés. ;-)
5.
5.
#3: A game pass sztem most is 1390 Ft ha jol remlik...
4.
4.
crytek
#3: Hagy a vérbe a game passot... Cd keysen 1.59 euro a teljes game amit akkor tolsz amikor akarod nem kell hozzá semmi más
3.
3.
manderel
#2: Köszi, lehet hogy adok akkor majd még egy esélyt előbb a negyedik résznek, ha megint jó áron lesz a Gamepass.
2.
2.
Macifasz
#1: Eléggé. Főleg a sztori második felében történtekkel (és a befejezéssel) kapcsolatban, de vannak karakterek, akik szintén fontosak. Szerintem egy történeti összefoglalót mindenképpen nézz meg a tubeon, tuti van belőle pár.
1.
1.
manderel
Sztoriban egyébként komoly összefüggés van a 4. és 5. rész között? Csak mert az elsőt nagyon szerettem, a 4-et is elkezdtem, de az annyira lapos és érdektelen volt, hogy nem bírtam végigjátszani. Ez most megint birizgálja a fantáziám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...