Gears 5 - bemutatkozik az Operations

A megjelenéshez közeledve felpörögtek az események a Gears 5 körül, így lassan minden napra jut egy friss videó. Ezúttal a játék live service megoldása, az Operations lényegét ismerhetjük meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
Sajnos le kell feküdni aludni kicsit. Holnap reggel 6tól folyt köv. Fasza lett.
#8
#4: Ugyan. Megy az lejjebb is. Annyit azért nem kéne kiadni egy játékért.
#7
#6: 3. Résznél lemaradtam, de most ugrottam neki a 4.-nek.eddig tetszik, bár ködös. Az 5-öt viszont mindenütt dicsérik.
#6
Cirka másfél óra után...ez bizony még mindig BASZÓ! :-O Hamisíthatatlan Gears of War hangulat, valami olyan szemkápráztató látvánnyal, hogy az állam leesik, a szemem pedig visítva kiugrik a helyéről, táncol egyet, majd visszamászik a helyére! :-D A széria szerelmesei, nem fognak csalódni.
Ja igen...manderel...van a sztori legelején egy durván 2 perces összefoglaló a 4. részről, amiben benne van minden lényeges történés. ;-)
#5
#3: A game pass sztem most is 1390 Ft ha jol remlik...
#4
#3: Hagy a vérbe a game passot... Cd keysen 1.59 euro a teljes game amit akkor tolsz amikor akarod nem kell hozzá semmi más
#3
#2: Köszi, lehet hogy adok akkor majd még egy esélyt előbb a negyedik résznek, ha megint jó áron lesz a Gamepass.
#2
#1: Eléggé. Főleg a sztori második felében történtekkel (és a befejezéssel) kapcsolatban, de vannak karakterek, akik szintén fontosak. Szerintem egy történeti összefoglalót mindenképpen nézz meg a tubeon, tuti van belőle pár.
#1
Sztoriban egyébként komoly összefüggés van a 4. és 5. rész között? Csak mert az elsőt nagyon szerettem, a 4-et is elkezdtem, de az annyira lapos és érdektelen volt, hogy nem bírtam végigjátszani. Ez most megint birizgálja a fantáziám.