Új konzolokra jön a Jedi Outcast és a Jedi Academy

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A legutóbbi Nintendo Directen derült ki, hogy Switchre költözik a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast. A LucasArts később a PlayStation 4-es változatot és a Jedi Academy érkezését is megerősítette.

A novemberi rajtja előtt remek felvezetést kap a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Nintendo Directen ugyanis kiderült, hogy Nintendo Switchre is elérhető lesz a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast.

Később a LucasArts a hivatalos oldalon azt is megerősítette, hogy ugyanilyen formában a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is visszatér, ráadásul Switch mellett PlayStation 4-en is játszható lesz mindkét játék.

A Jedi Outcast szeptember 24-től lesz megvásárolható, Switchen Gyro Aim Assistot is kapunk. A Jedi Academy valamikor 2020 elején mutatkozik be. Ez utóbbi címben a multiplayer mód is visszatér majd.

10.
10.
delphijos
#7: "a Disney eddig leginkább csak a pénztárcájára gondolt"

Hát, tudtommal az EA-nak szabad keze van, az hogy lelőttek valamit az nem a Disney sara. Max. az hogy még mindíg náluk vannak a jogok....
8.
8.
Effecta
Odavoltam az academy-ért, szàmomra nagy élmény volt az outcasttal együtt.
7.
7.
mdr88
Az Outcast valóban jobb volt... ez tény.
A legnagyobb probléma valóban az, amit @kastorhun írt le.
Régen minden műfajban született SW játék... most meg várjuk a nagy csodát a Fallen Order-től.
Ne legyen igazam, de sajnos kb soha nem fogunk új Republic Commandót látni, soha nem kapunk új Jedi Knight epizódot, nem fejezhetjük be Starkiller kalandját, lelőtték a Boba Fett játékot.... szóval igen egy szó mint száz, a Disney eddig leginkább csak a pénztárcájára gondolt a rajongók helyett és nem jó ez így :(
5.
5.
kastorhun
#4: Az lenne a legjobb ha az átkozott Disney végre a rajongókért tesz valamit és elveszik az EA-től, régen MINDEN műfajban született SW játék, és most?
https://i.imgur.com/1Jp2INW.png
A degenerált EA még az Uncharted szerű SW-t is lelőtte, mivel a degenerált elméjük szerint a cső játékok ROSSZAK!
4.
4.
Nekem is az Outcast jött be nagyon. Milyen jó volt, amikor ilyen SW játékok jöttek még? Mondanám, hogy remélem sikeres lesz és hátha születik ilyen játék. De az EA, meg amit csinál az teljesen menthetetlenül brutál. Most erre a Fallen Order-re leszek kiváncsi, de 100% kizárt, hogy csak úgy megvegyem hype-ból. Nagyon meg fogom várni a véleményeket és teszteket azoktól, akiknek én adok a szavára. Ha meg mégis kell, mert jó lesz, akkor most úgy érzem, hogy a sok eladott szarért még pont az EA lóg nekem pénzzel. Úgyhogy ha megveszem a Fallen Ordert valaha is, akkor tuti valami bullshit kulcsos oldalról lesz.
3.
3.
kastorhun
#2: A története gagyi volt, a pályák nem voltak nagy számok, és emlékeim szerint még több volt az ugrálós rész, amire az engine tökéletesen alkalmatlan volt, viszont a harcrendszer még jobb lett, és a karakterek se lettek túl jók.
2.
2.
mdr88
#1: Nem volt azért az Academy se olyan rossz... próbáltak valami újat belevinni.... bár igaz ami igaz... használhatták volna legalább a Quake 4 engine-t :D
1.
1.
kastorhun
Ennek örülök, nem zavarna ha folytatnák őket, vagy ha kapnának egy remaster kiadást. Jedi Outcast az egyik legjobb SW játék, a Jedi Academy viszont eléggé gagyi, multiba jobb, de a Single playere eléggé félre sikerült.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...