Darksiders Genesis - War szétcsap a démonok közt

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
A THQ Nordic egy újabb előzetessel vezeti fel a Darksiders Genesist. A középpontban ezúttal a legifjabb lovas, War áll, aki még nem is sejti, hogy a jövőbeli tettei milyen hatással lesznek a világ egyensúlyára.

Napra pontos dátumot ugyan még nem kapott a számozott Darksiders-sorozat előzménytörténete, a Genesis, de a jelenlegi infók szerint az Airship Syndicate még idén elkészül a játékkal.

Az eddig megismert hátulnézetes akció helyett ezúttal izometrikus nézetből követhetjük az apokalipszis lovasait. Bizony, helyes a többes szám, ugyanis ezúttal a pisztolyforgató Strife és a közelharcot kedvelő War is színre lép - a páros második tagját láthatjuk a mai videóban:

A Darksiders Genesis PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen is megjelenik, de idővel még a Google Stadia segítségével is játszhatjuk majd.

5.
5.
DarkLord
Egynek jó lesz, mert a Darksiders-t is szeretem meg az ilyen Diablo h&s is, szóval nagyon nem tudják elrontani, hogy ne tetszen nekem :D De, ha netán igen, akkor nagy a baj ott ahol ezt kovácsolják.
4.
4.
Darksiders84
#2: Először pofánxsapás aztán megnyugodva hogy ez csak mellék rész az igazi folytatás előtt így már egyre jobban érdekel engem is. Sőt mivel nálam a Diablo és hasonló stílusú kimaradt ezért még inkább kíváncsi vagyok már.
3.
3.
darksiders19873
#2: Én úgy gondolom hogy kicsit jót is tesz a sorozatnak. Nekem se annyira jön be ez a fajta nézet, de mint rajongó elfogult vagyok vele. Így jöhet mindem ami Darksiders.
2.
2.
Őrnagy
#1: Pedig azt gondoltam, hogy az ős Darksiders rajongók nem örülnek a stílusváltásnak.
1.
1.
darksiders19873
Hú de várom már, tuti elsőnapos vétel lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...