Megkapta végső kedvcsinálóját a Gears 5

És meg kell hagyni, egészen ütős lett. Ismét egy licencelt dalt vetettek be a már nem is annyira trailer, mint inkább a rajtot kísérő rövidfilm során a készítők, ezúttal a Fleetwood Mac The Chain című száma csendül fel.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#43
Még ha normálisan menne. Iszonyú gáz van vele. Eltünt mentések stb
#42
#38: Még képes vagy a toleranciára hivatkozni te bigott barom?
#41
#26: Köszi. Kicsit hosszabb gamere számítottam. Vagy te vagy túl gyors.
Na, majd nehezebb fokozaton kezdek, nem szeretek végigrohanni a pályákon.
Tetszik a fejleszthető robot.
#40
#38: Tény, hogy vannak nagyon komoly kommentek, amiken én is csak sasolok és megérik a kitiltást szólásszabadság ide vagy oda. De normális hangnemben kifejtett véleményért bannolni azt egy igazi libsi dolognak tartom.
#37
#36: Egy roma haverom megmondta ő utálja a roma szót, ő igenis cigány. Real story. Btw kevés a szarkazmus. Ha meg nem gúnyolódásbol írtad, csak mert neked nem tesztet a mondandója, akkor srry és gratulálok a sokszinű baráti társaságodhoz. ;)
#36
SLi
#29: Egy erdélyi haverom megmondta ő utálja a székely szót, ő igenis bozgor.
Egy falusi haverom megmondta ő utálja a vidéki szót, ő igenis paraszt.
Egy fogyatékos haverom megmondta ő utálja a sérült szót, ő igenis retardált.
Egy tolószékes haverom megmondta ő utálja a rokkant szót, ő igenis nyomorék.
#35
#33: Cd keysre 2-3 napja regeltem az 1.59 euros Gears of War 4 miatt. És képzeld ha téma a game pass a legolcsóbbat keressük mindig elő másnak. Nagyon jól tudod 300ftnál többet nem fizetek érte szóval 1 évre soha nem fogok se a msnál se a cd keysem sem előfizetni.

Nekem nem kell hazudozni, mivel nincs miért. Torrentezésbe meg kösz nincs szükségem védelemre. A ncore profilom is megadtam már ezerszer leirtam nem warezolok játékot, mert nincs mellette egyetlen okom sem. 300ftért több 10 ezres cuccok mellett a warez már csak a degeneráltaknak való.
#34
#33: A CD Keys-t konkrétan nekem ajánlotta tegnapelőtt, és nem a Gamepassra, hanem egy adott játékra.
#33
#32: Anno, amikor állították hogy torrentezel és letagadtad megvédtelek.
Most tisztán emlékszem rá, hogy CD Keys-et emlegettél minap Gamepassért mert 200 forinttal olcsóbb szóval felőlem álszenteskedhetsz. Egy hazug senkiházi vagy, ahogy kiderült....
#32
#31: Miért kell megint valótlant állítani?
Kezdjük azzal nincs és nem is volt 3. fél mivel csak a msnál veszem.
+ a 2. téves dolog ha nem 300 akkor addig szünetel nálam a dolog.

Ha valamivel nem vagy tisztában előtte kérdezz privátban mert alpári tahoság ennyi hazugságot olvasni
#31
#30: Nem arról beszéltem hogy megveszi a 300 forintos gamepassot, hanem arról, hogy amikor az Ms 1500-ért adja akkor képes elmenni egy harmadik félhez mert az csak 1200-ért. De részemről lezártam a témát.
#30
Hát azt kell mondjam hogy most szerintem nem jogos Crytek koma basztatása. Ez, ahogy játszott a szolgáltatás része, nem is értem hogy merül fel olyan hogy "visszaél" vele.... Nekem is Ultimate előfizu van, és nehogy már bűntudatom legyen mert játszom egy játékkal ami a GP-ben van... és ezért vegyem is meg? Én tökre ellene vagyok a wareznak, de azért ez egy kicsit nonszensz...
#28
#26: Köszi az infót a játékról, de szégyeld magad, hogy 300 ft-ért veszel gamepasst, úgy hogy az ms ennyiért adja(irónia vége):)
#27
#19: Jó, de az se normális, hogy minden szarért bannolnak. Pl. gamestar. Főleg úgy, hogy a komment szekciót felügyelő 90% hogy meleg és mindenkit bannol, aki csak egy kicsit is kritizálja a másságot. Az is elég szánalmas dolog.
#26
#24: A játékról csak neked

Normálon elsőre 11 óra 38 perc volt a játék. hozza a szokásos Gears of War feelinget. Ami változott ,hogy Jacket a kis segítő robotunkat immáron lehet fejleszteni a pályákon felszedhető dolgokkal. Elég jó tulajdonságokkal lehet felruházni a robotot ami sok helyzetben segít és pont jól jön. Pl láthatatlanná tesz minket így akár 3-4 ellent is ki tudunk végezni ,hogy észlelnének minket. Ezeket a tulajdonságokat tudjuk tovább upgradelni (ezért is érdemes minden centit átnézni a játékban és minden melléküldik megnézni ,hogy maxos lehessen a robot) Akkor ott van még a korábbi részekbe is látott védőpajzs amit már nem csak az ellen használ hanem minek véd. Távoli elérhetetlen tárgyakat tud felszedni nekünk, akkor még tudja támadni az ellent ilyen áramos dologgal. Mondhatni az egész game az ő használatára épül mert sokszor csak úgy tudunk továbbjutni ha őt beküldjük a falon lévő nyílásokba ahol bejutva aktivál/kinyit valamit.
Ami változás még van hogy itt a járműhasználat nem motor meg autók hanem ilyen vitorlás "hajó" szerű sikló cucc :)
A játék grafikailag remek. A MS mesteri szinten tud bánni az UE4-el. A játék első fele amíg a havas rész van az szép. Aztán a game második fele a vörös sivatagos rész már sokkal gyengébb (nem tudom a vörös homok teszi de gyengébbnek hat de nagyon)
Az egyetlen negatívum,hogy az elindítás után 3.5 perc mire játékba lehetünk sokat tölt. SSD-n kíváncsi lennék ez mennyi (One X-en játszottam végig)

Az új escape modot próbáltam még. Nekem ez a mod nem tetszik. Rohanni kell előre hogy kijussunk kb semmit nem is látunk a pályából, ha leállunk harcolni telik az idő ilyenkor lehet felvenni idő hosszabbító cuccokat amik vannak a pályán. A horda mod az meg üt mint eddig mindig..

Egyszóval remek játék ajánlani lehet csak