Megérkezett a Green Hell 1.0-s, végleges verziója

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Közel egyévnyi intenzív fejlesztés után végre maga mögött hagyja a Creepy Jar túlélőjátéka a Steam Early Accesst, és érkezik a sztorimóddal megspékelt végleges verzió, melyhez már be is futott a launch trailer.

Mostantól még eggyel több okunk lesz arra, hogy ne adjuk fel a túlélésért folytatott kilátástalan küzdelmünket a dzsungel mélyén, hiszen a Green Hell 1.0-s verziójában főhősünk még egy barátnőt is kapott a történet kedvéért, aki magára maradva a zöld pokol közepén egyedül bennünk bízhat.

Meg persze abban, hogy a frissítésnek hála jóval több lehetőségünk adódik majd a túlélésre, hiszen a temérdek új növényfajta mellett még teljesen új térségek is várják majd az önjelölt felfedezőket, igaz, a szomjúsággal és éhínséggel az új játékmeneti mechanizmusok miatt nehezebb lesz megküzdeni, mint korábban.

A Green Hell 1.0-s verziója már elérhető a Steamen, jelenleg 20,99 eurós áron. A frissítés újdonságainak részletes listáját az alábbi linken találhatjátok.

10.
10.
godach
Úgy érzem lassan a végén járok. Közel 500 játékot vittem végig, de ez... Ez egy mestermű. Hihetetlen történettel amit te magad raksz össze. Nem lőszert hanem ételt gyűjtesz közben megismered a multad.
Döbbenet, hogy lassan 30 év után is képes valami így meglepni és elvarázsolni.
9.
9.
Bauff
#6: Érdekes, mert lén is PS4-en játszottam végig és sose éreztem ezt, hogy nicns célkereszt. Amíg nem írtad nem is gondoltam ilyenre :D
Szerintem nagyon jó az irányítása és egyszerű volt íjjal menni
8.
8.
kryszisz
#7: Igen igen, ezzel kapcsolatban már úgy az első perctől kezdve vakartam a fejem, mert így az egész történet egy óriási ellentmondásra épül. A hangulat viszont tényleg remek. Csak hát az a fránya célkereszt:D
7.
7.
godach
Nekem a Forestbe egy valami nem tetszett. Hogy kezd el építkezni egy apa, míg a fia egy mutáns csapat fogságában van? A koncepció jó és a hangulat remek. De a történettel, annyira üti egymást, hogy nem tudom beleélni magam.
6.
6.
kryszisz
#5: Pont nemrég kezdtem a Forestet. Tetszik, nagyon is, de szerintem nem fogom folytatni, mert PS4-en nincs célkereszt, ez pedig nemcsak, hogy megnehezíti, de konkrétan ellehetetleníti pl. a vadászást, akár íjjal, akár csúzlival, ami azért eléggé esszenciális része a játéknak. Pedig amúgy nagyon bejön, kellően para, szép, és a sztori is érdekel, de így sajna nagyon hamar frusztációba csapott az élmény - legalábbis nekem.
5.
5.
Bauff
Nagyon jó game! Ahogy szép lassan rájön az ember a dolgokra és egyre jobban élvezi. Az állatok bugosak, a tóban/víz közepén futkosnak bent, beleakadnak a fákba stb. Ezt leszámítva eddig nem láttam más problémát. A the Forestnek jobb volt a hangulata, mert volt egyfajta nyomás az emberen. De az inkább horror survival, ez pedig hardcore survival. Remélem nem hagyják magára a játékot a későbbiekben
4.
4.
godach
Na gyorsan beledobtam 3 órát. Szerintem minden survival játékot szerető ember álmát hozta el a minőség.
Le a kalappal.
3.
3.
darksiders19873
Kijön ez ps-re, vagy xboxra? Jó lenne.
2.
2.
godach
3 nap van a szabiból, most rákattantam a Gears 4-re és ennek is most kellett jönnie :)
Egyébként szép volt, LostProphet
1.
1.
gomba56
Ráadásul kapott hivatalos magyar feliratot!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...