Több titkos projekten is dolgozik a BioWare

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
A BioWare hivatalos oldalán megjelent egy friss blogbejegyzés, amiben Casey Hudson, a stúdió vezetője több témát is érintett, így szó esett benne a Dragon Age 4-ről, az Anthemről és a jövőről is.

A blogbejegyzésben több mindent is érint Hudson, de az egyik központi téma, amivel hosszasan is foglalkozik, az nem más, mint az Anthem. A játék kapcsán kihangsúlyozta, hogy nem hagyják magára a játékot és a játékosokat, és tisztában vannak vele, hogy van még min javítani. Már a tervük is megvan a fundamentális finomhangolásokra, de ez időt vesz igénybe. Viszont megvan a csapat hosszútávú víziója, úgyhogy bőven kapnak még a rajongók frissítéseket, javításokat.

Hudson később azt is elárulja, nemrég látogatóban volt Austinban, ahol a Star Wars: The Old Republic következő nagy frissítése, az Onslaught DLC készül. Mint írta, nagyon ambiciózus frissítésről van szó, ami teljesen új narratívát hoz magával, ráadásul két új planéta is helyet kap benne, illetve visszatér a Corellia is. Szó esett a készülő Dragon Age 4-ről is, amit legutóbb a tavalyi The Game Awardson láthattunk. Hudson mindenkit megnyugtatott, a játék fejlesztése nagyon jól halad.

Végezetül azzal zárta a bejegyzést, hogy még mindig rengeteg pozícióra keresnek új embereket, mert mind Austinban, mind Edmontonban vadonatúj, titkos projekteken dolgoznak.

Talán egy új Mass Effect-játékon?

11.
11.
hedzsooo
Én azt hittem h a BioWare már az összes címébe beverte azt a bizonyos koporsószöget..., meh
10.
10.
#8: Az id oke, de a blizz overwatch, diablo mobilfos, stb nagy nulla. A wow classic poen de a wowosok masik kategoria, sztem nem a regi onmaga a blizz miota az acti belepofazik.
6.
6.
kryszisz
Az id Software miért is? A 2016-os Doom szerintem a jelen generáció egyik, ha nem A legjobb FPS-e, ami úgy tudott hű maradni a klasszikusokhoz, hogy közben aktuális maradt, és azért ez nagy bravúr.
4.
4.
Mass Effect. Az utolsó varázsszó. Jön egy DA4, az hasalni fog, meg egy utolsó ME.
3.
3.
Neo1989
Ha Anthem minőségű projektek, akkor felesleges dolgozniuk.
2.
2.
Effecta
Az utóbbi 5 évben a dolgozni akaràsuk is titkos volt.
1.
1.
Darksiders84
Páran örülhetnek vagyis reménykedhetnek ha egyáltalán adnak még esélyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...