Több titkos projekten is dolgozik a BioWare

A BioWare hivatalos oldalán megjelent egy friss blogbejegyzés, amiben Casey Hudson, a stúdió vezetője több témát is érintett, így szó esett benne a Dragon Age 4-ről, az Anthemről és a jövőről is.

A blogbejegyzésben több mindent is érint Hudson, de az egyik központi téma, amivel hosszasan is foglalkozik, az nem más, mint az Anthem. A játék kapcsán kihangsúlyozta, hogy nem hagyják magára a játékot és a játékosokat, és tisztában vannak vele, hogy van még min javítani. Már a tervük is megvan a fundamentális finomhangolásokra, de ez időt vesz igénybe. Viszont megvan a csapat hosszútávú víziója, úgyhogy bőven kapnak még a rajongók frissítéseket, javításokat.

Hudson később azt is elárulja, nemrég látogatóban volt Austinban, ahol a Star Wars: The Old Republic következő nagy frissítése, az Onslaught DLC készül. Mint írta, nagyon ambiciózus frissítésről van szó, ami teljesen új narratívát hoz magával, ráadásul két új planéta is helyet kap benne, illetve visszatér a Corellia is. Szó esett a készülő Dragon Age 4-ről is, amit legutóbb a tavalyi The Game Awardson láthattunk. Hudson mindenkit megnyugtatott, a játék fejlesztése nagyon jól halad.

Végezetül azzal zárta a bejegyzést, hogy még mindig rengeteg pozícióra keresnek új embereket, mert mind Austinban, mind Edmontonban vadonatúj, titkos projekteken dolgoznak.

Talán egy új Mass Effect-játékon?

12 komment - szólj hozzá!