Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#34
Hát ezekből egyik sem tudott megfogni egy pillanatra sem.
Valahogy pl egy Skate jobban érdekelt volna.
De elismerem hogy minőségi címek, csak egyik sem az én világom.
#33
#32: Jó 7/10 game és böven van hova fejlödni, de én élveztem azért és annyira nincs dömping ilyesmiböl.
Engem leginkább az zavart hogy nincs ugrás meg rendes bossok, talán legközelebb.
Viszont a harcrendszer szerintem jó lett, bár egy távolabbi kameranézetet elbírt volna.
#32
#30: A Bloodborne kimaradt,a Gravity rush-t pedig nem ismerem.De a God of war nekem nem jött be főleg a játékmenete miatt,pedig az összes előző részt rongyosra játszottam.
A kamerakezelés szerintem lomha volt és maga a nézet is idegesítő volt.Az ellenségek pedig nem lettek valami túl változatosak.A játék 80%-ban a világ egyik feléből baktatsz a másikba és többnyire draugr-okat mészárolsz,néha elvétve akad egy farkasember,néhány óriás,meg még ott voltak azok a szárnyas buzik.
#31
#30: Ízlések és pofonok. Megvettem digitálisan az összes dlc-s kiadást elővételben a pókemberből. Eleinte még élveztem is, de aztán piszok hamar meguntam, és totál monotonná vált számomra a játék. A harcrendszer meg esetleg megcsókolhatja az Arkham knight lábnyomát, de messze nem volt olyan élvezetes a bunyó a Pókember gameben, meg nem is volt túl változatos(lehet, hogy elnézőbb vagyok az arkham szériával, nem tudom, pedig Pókember a kedvencem a szuperhősök közül mióta csak az eszemet tudom).
#30
#29: Bár sokkal jobban szeretem az Arkham szériát szerintem a harc sokkal jobb lett a Spidermanben. Bloodborne és God of war meg jatekmenetileg se kell szégyenkezzenek az emlékezetes történetük mellett.
Ha meg már exek nem sok játékban van olyan mozgási szabadság mint a Gravity rush.
Vannak retek dolgai a Sonynak, de értékelendő hogy ebben a multiplayer és mikrotranzakcio lepra időkben kiállnak a single játékok mellett.
#29
#28: Szerintem majdnem mindegyik Sony játék túl van értékelve.Az egyetlen értékelhető bennük a történet és a jól koppintott játékmenet(pl.:Horizon Zero Dawn).
Nekem a Pókember se tetszett.Egyedül a sztori miatt vittem végig,de azt leszámítva egy repetitív fos.Menj A-ból B-be,kapd el a galambokat,vagy a drónokat,kergesd ezt vagy azt,utána pedig lopakodjál.Lényegében ennél is összeollózgatták a játékot a régi Pókember 2-ből és lemásolták az Arkham széria lopakodását a lehető leggyengébben
#28
#27: Én pl. pont a fenejó kritikák miatt csalódtam nem kicsit pár hónapja a Second Sonban. Egyetértek Ultimate-el, ez egy full középszer játék. Mármint, a freeroam tök fluid, élvezetes, a harc rendben van, a történet nagyjából okés, a karakterek jók, a látvány máig szép. DE, hogy egy open world, ha úgy tetszik sandbox játékban van vagy 6-8 féle activity, amit csinálni lehet, az minimum édeskevés. Ennél már a 2003-as Vice City is többet tudott felmutatni változatosság terén, plusz ezért a repetitívségért egy Ubisoft játékot kb. 5 perc alatt feszítenek keresztre nagyjából minden fórumon, de főleg itt. Mert elsőre tök nagy fun bevenni az ellenséges zónákat, drónokat meg kamerákat vadászni, huszadszorra már kevésbé. A 2007-es Prototype szinte koppra ugyanez a játék volt csak több gore-al, valamiért mégsem lett akkora siker, ilyenkor (meg az Uncharted esetén) értem meg mit jelent, hogy egyesek szerint a Sony címek kissé túl vannak értékelve. Mert ez biza túl van. Mondom, elvoltam vele, végigvittem, de a First Light első órája után már azt mondtam, hogy ebből így nekem elég is volt, köszönöm. Egy erős 6-6.5 pontos játék, melynek a következő része (ha lesz) talán már kihasználja majd a világban rejlő potenciált.
#27
YanezModerátor
#20: Miért középszer? Nagyon jó kritikákat kapott, amin meg sem lepődtem, mert pl számomra is zseniális egy game!
#26
#25: Nem akkora piac ez hogy megérje foglalkozni vele pár emberértt aki nem tud angolul, örülj annak a párnak is ami valamilyen csoda által kapott magyarítást.
#23
Én teljesen átmentem Crytek-be PS-en, havonta kapok 2 játékot Plus-szal és 10-et Now-ban (mondjuk néha van 1-1 átfedés), ezen kívül van 1 db fizikai játékom (Dirt Rally 2.0), teljesen feleslegesnek érzem bárminek a vásárlását, az itt levők nagy része is benne van a Now-ban, ami még nincs az is csak idő kérdése.
#22
#11: Esélyesen rajta lesz, de egy kis alkoholos vattával le lehet szedni finoman.
Amúgy meg lehetne alap dolog a kifordítható borító, sokkal esztétikusabbak mint a telefirkkáltak a korhatárral meg a többivel.
https://i.ibb.co/KbMndNv/IMG-3274.jpg
#21
#8: Nem vagy egyedül ha van és lehet berakom én is a magyar feliratot,hiába vagyok beszélgetés szinten angolból, sokszor vannak olyan szlengek kifejezések szövegek amiken megakadsz egy pillanatra és máris nem figyelsz a többi szövegre ha olyan.
#20
#4: Az méltatlan lenne erre a címre,totál középszer. Ellenben a Days Gone ráfért volna, a Spidermannál sokkal nagyobb élmény volt és a sztori illetve szereplői emlékezetesek,abban nagyon erős.
#19
#16: Lehet,de nem kötelezik,hogy megvegye a jó nép!
Mindenki eldönti magának.
#18
#16: Minden üzlet.
Viszont ez is bizonyítja hogy van piaca az igényes fizikai kiadásoknak ma is.
#17
#16: Külön jópofa, hogy nem bírták ki ezt az új generáció megjelenéséig, de akkor ezeket megint újra el akarják majd adni, ez 100%.
#16
Ugyan azt csinálják, mint eddig. Be van állítva egy szeretetbombának a dolog, közben meg ismét csak az újra eladás-on jár az eszük.
#15
#14: Nekem nagyon kellemes meglepetés volt, hogy sokkal mélyebb lett a történet. Amit aláírok, hogy a mellékküldetések sokszor szörnyen unalmassá és fárasztóvá váltak a semmilyen beszélgetésektől.