Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#34
Hát ezekből egyik sem tudott megfogni egy pillanatra sem.
Valahogy pl egy Skate jobban érdekelt volna.
De elismerem hogy minőségi címek, csak egyik sem az én világom.
#32
#30: A Bloodborne kimaradt,a Gravity rush-t pedig nem ismerem.De a God of war nekem nem jött be főleg a játékmenete miatt,pedig az összes előző részt rongyosra játszottam.
A kamerakezelés szerintem lomha volt és maga a nézet is idegesítő volt.Az ellenségek pedig nem lettek valami túl változatosak.A játék 80%-ban a világ egyik feléből baktatsz a másikba és többnyire draugr-okat mészárolsz,néha elvétve akad egy farkasember,néhány óriás,meg még ott voltak azok a szárnyas buzik.
#31
#30: Ízlések és pofonok. Megvettem digitálisan az összes dlc-s kiadást elővételben a pókemberből. Eleinte még élveztem is, de aztán piszok hamar meguntam, és totál monotonná vált számomra a játék. A harcrendszer meg esetleg megcsókolhatja az Arkham knight lábnyomát, de messze nem volt olyan élvezetes a bunyó a Pókember gameben, meg nem is volt túl változatos(lehet, hogy elnézőbb vagyok az arkham szériával, nem tudom, pedig Pókember a kedvencem a szuperhősök közül mióta csak az eszemet tudom).
#29
#28: Szerintem majdnem mindegyik Sony játék túl van értékelve.Az egyetlen értékelhető bennük a történet és a jól koppintott játékmenet(pl.:Horizon Zero Dawn).
Nekem a Pókember se tetszett.Egyedül a sztori miatt vittem végig,de azt leszámítva egy repetitív fos.Menj A-ból B-be,kapd el a galambokat,vagy a drónokat,kergesd ezt vagy azt,utána pedig lopakodjál.Lényegében ennél is összeollózgatták a játékot a régi Pókember 2-ből és lemásolták az Arkham széria lopakodását a lehető leggyengébben
#28
#27: Én pl. pont a fenejó kritikák miatt csalódtam nem kicsit pár hónapja a Second Sonban. Egyetértek Ultimate-el, ez egy full középszer játék. Mármint, a freeroam tök fluid, élvezetes, a harc rendben van, a történet nagyjából okés, a karakterek jók, a látvány máig szép. DE, hogy egy open world, ha úgy tetszik sandbox játékban van vagy 6-8 féle activity, amit csinálni lehet, az minimum édeskevés. Ennél már a 2003-as Vice City is többet tudott felmutatni változatosság terén, plusz ezért a repetitívségért egy Ubisoft játékot kb. 5 perc alatt feszítenek keresztre nagyjából minden fórumon, de főleg itt. Mert elsőre tök nagy fun bevenni az ellenséges zónákat, drónokat meg kamerákat vadászni, huszadszorra már kevésbé. A 2007-es Prototype szinte koppra ugyanez a játék volt csak több gore-al, valamiért mégsem lett akkora siker, ilyenkor (meg az Uncharted esetén) értem meg mit jelent, hogy egyesek szerint a Sony címek kissé túl vannak értékelve. Mert ez biza túl van. Mondom, elvoltam vele, végigvittem, de a First Light első órája után már azt mondtam, hogy ebből így nekem elég is volt, köszönöm. Egy erős 6-6.5 pontos játék, melynek a következő része (ha lesz) talán már kihasználja majd a világban rejlő potenciált.
#27
YanezModerátor
#20: Miért középszer? Nagyon jó kritikákat kapott, amin meg sem lepődtem, mert pl számomra is zseniális egy game!
#23
Én teljesen átmentem Crytek-be PS-en, havonta kapok 2 játékot Plus-szal és 10-et Now-ban (mondjuk néha van 1-1 átfedés), ezen kívül van 1 db fizikai játékom (Dirt Rally 2.0), teljesen feleslegesnek érzem bárminek a vásárlását, az itt levők nagy része is benne van a Now-ban, ami még nincs az is csak idő kérdése.
#19
#16: Lehet,de nem kötelezik,hogy megvegye a jó nép!
Mindenki eldönti magának.
#17
#16: Külön jópofa, hogy nem bírták ki ezt az új generáció megjelenéséig, de akkor ezeket megint újra el akarják majd adni, ez 100%.
#16
Ugyan azt csinálják, mint eddig. Be van állítva egy szeretetbombának a dolog, közben meg ismét csak az újra eladás-on jár az eszük.