Máshogy adagolják ezentúl a Switch Online játékait

Szembemegy az eddigi szokásokkal a Nintendo, a kiotóiak ugyanis a jövőben nem havonta, hanem rendszertelen időközönként bővítik majd új címekkel a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó játékkatalógust.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
A SNES klasszikusok a legjobban öregedő játékok.Ha ma jelenne meg a Donkey Kong Country 2 vagy Super Mario World 2.Yoshi's Island,Final Fantasy VI,Chrono Trigger lazán 9-10 pontos címek lennének....és inkább ezerszer ezeket veszem elő mint a sok lélektelen tucat aaa multiplatform szemetet....remélem a DKC trilogia hamasaron érkezni fog a kinálatba.....ja és így közel 30-hoz...imádok játszani ! :D
#12
#10: Engem mondjuk befolyásol a nosztalgia faktor is rendesen (annyira nem, hogy vegyek érte külön egy Switch-et), de hallod ott nagyon jó játékok vannak mai szemmel és fejjel is. Ráadásul újra sok rajongója lett a pixelart és hasonló kinézetű grafikáknak is, azok a régi eredeti cuccok meg olyanok.

De még ez sem kell ahhoz, hogy... milyen játékok vannak? A Super Star Wars széria. Donkey Kong 1-3. Earthworm Jim. Conta 3. Shadowrun. Zelda, Final Fantasy részek. Chrono Trigger, Super Castlevania IV ... Nagyon sokáig lehetne sorolni azokat a jó címeket, amik a mai napig jók és élvezetesek ugyan úgy.
#11
#10: boven.
#9
#7: Hasonlóan látom, tényleg mintha aranyat adnának. Ettől még viszont van bőven érdemleges cucc. Nem is csak amiatt kérdeztem tőle, hogy mennyi idős.
#5
#4: Megkérdezhetem, te hány éves vagy?
#3
Ahhoz képest valóban eléggé sajnálják ezeket a játékokat a játékosoktól, hogy maga a hardver is max csak NES és SNES játékok futtatását teszi lehetővé vállalható szinten.