50 millió játékosnál jár a Rainbow Six: Siege

A Ubisoft egyik legnagyobb slágercímévé nőtte ki magát a Rainbow Six: Siege, amely a minap újabb jelentős mérföldkövet ért el: mára több mint 50 millió játékos tett próbát a játékkal.

A szokásos Ubisoft-féle E3-as meglepetésnek indult, és a kiadó egyik legnagyobb slágerjátékává nőtte ki magát a Rainbow Six: Siege, amely mostanra több mint 50 millió játékossal büszkélkedhet. Ez a szám persze nem csak az aktív rajongókat takarja, sőt még csak nem is feltétlenül azokról van szó, akik fizettek is a címért, a mérföldkő azonban jelentős.

Legutóbb márciusban helyzetjelentett a Ubisoft, akkor érte el a játék a 45 millió játékost. Hogy meddig menetelhet a cím, az persze jó kérdés: a kiadó illetékesei többször is beszéltek arról, hogy nem gondolkodnak a folytatáson, sőt a next-gen konzolokra is kihoznák majd a Siege-et, az ideális végállomás pedig az lenne, ha elérnék a száz játszható operátort.

Meg kell hagyni, a kiadó szorgalmasan bővítgeti az anyagot, a legújabb frissítés, az Operation Ember Rise tartalmairól itt emlékeztünk meg - ez egyébként a jól ismert Battle Pass-rendszert is meghonosítja a játékban. Annak sem kell aggódnia, aki valami másra vágyik Rainbow Six címén, hiszen már úton van a kooperatív módra kihegyezett Rainbow Six: Quarantine.

5 komment - szólj hozzá!