Nem sikerült zökkenőmentesen a Gears 5 rajtja

Habár a Gears 5 formális megjelenése csak a jövő héten várható, az Ultimate Edition vásárlói és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői már hozzáférhetnek a játékhoz. Azonban a rajt nem sikerült zökkenőmentesen.

Nem sikerült zökkenőmentesen a Gears 5 korai hozzáférésű rajta, a játékosok változatos hibákról számoltak be: sokaknál lassú a matchmaking, gyakoriak a szerverhibák, és az is előfordult néhányaknál, hogy az Ultimate Edition tartalmait nem tudták elérni a játékban.

A játékot fejlesztő The Coalition a Twitteren jelezte, hogy tudnak ezekről a problémákról, és bár több szerveroldali frissítést is telepítettek, jelenleg is azon dolgoznak, hogy elhárítsák őket. Az Ultimate Edition-tartalmak előkerítéséhez és a kapcsolódási hibák megoldásához addig is azt javasolják az érintetteknek, hogy reseteljék a gépüket, és indítsák újra a játékot.

A hibák ellenére az eddigi visszajelzések pozitívak az új Gears kapcsán - a tesztünk jelenleg is készül, hamarosan mi is beszámolunk a tapasztalatainkról!

80 komment - szólj hozzá!