Nem sikerült zökkenőmentesen a Gears 5 rajtja

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
Habár a Gears 5 formális megjelenése csak a jövő héten várható, az Ultimate Edition vásárlói és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői már hozzáférhetnek a játékhoz. Azonban a rajt nem sikerült zökkenőmentesen.

Nem sikerült zökkenőmentesen a Gears 5 korai hozzáférésű rajta, a játékosok változatos hibákról számoltak be: sokaknál lassú a matchmaking, gyakoriak a szerverhibák, és az is előfordult néhányaknál, hogy az Ultimate Edition tartalmait nem tudták elérni a játékban.

A játékot fejlesztő The Coalition a Twitteren jelezte, hogy tudnak ezekről a problémákról, és bár több szerveroldali frissítést is telepítettek, jelenleg is azon dolgoznak, hogy elhárítsák őket. Az Ultimate Edition-tartalmak előkerítéséhez és a kapcsolódási hibák megoldásához addig is azt javasolják az érintetteknek, hogy reseteljék a gépüket, és indítsák újra a játékot.

A hibák ellenére az eddigi visszajelzések pozitívak az új Gears kapcsán - a tesztünk jelenleg is készül, hamarosan mi is beszámolunk a tapasztalatainkról!

80.
80.
br1Koo
https://youtu.be/JalWT8oNxhk
79.
79.
Gykrizsi
Kampány befejeztével elégedet vagyok a játékkal. Bittek bele jó pár új ötletet, a sztori is jó volt, és a lövöldözés is ritka élvezetes volt. A szerver gondok okoztak pár kellemetlenséget, de az élményt kis mértékben befolyásolta.
71.
71.
Freeser
#70: Csak koncentrálj a játékra ahogy eddig is csináltad, és meglesz az élmény, nem lesz semmi hatása rá a spoilernek.
70.
70.
Ra1D3n
#69: Hivatalosan holnap jelenik meg a játék. Igaz, hogy nyomom az ultimate verziót hála az UGP-nek, de baszki, más dolga is van az embernek, mint a gaming. Asszonnyal foglalkozni, otthon foglalkozni sok minden mással amihez semmi kedvem, de muszáj, aztán ami van szabadidőm azt tudom a gamingre fordítani. Act 2/2-nél tartok, minden szir-szart begyűjtök, hogy 2. végigjátszásnál ne kelljen ezzel foglalkoznom Insane fokozaton. Ettől függetlenül, hogy idetolta a spoilert megjelölés nélkül, akkor rohadtul bekaphatja. Értem, hogy durcás, mert neki nem tetszik és most próbálja másoknak elkúrni a szórakozását, de ez akkor is minimum nettó parasztság...
69.
69.
crytek
#68: Volt 4 napod végigvinni a single részét ... :)
66.
66.
Anti4730
Igaz, hogy van benne par bug, de nagyon elvetve ketorankent ha elojon egy egy, egyaltalan nem veszes.
65.
65.
Macifasz
#64: Ez azért fura, mert én is az Ultimate-t vettem PC-re, és egy kifagyáson kívül semmi buggal nem találkoztam. De szó szerint semmivel.
64.
64.
user101
Ezek szerint az ultimate-et úgy értette a koala-sün, hogy az ultimate bugokkal előbb találkozhatnak az előrendelők, mint a többiek... :) Na majd gamepasson futok vele egy kört, de az is lehet, hogy nem... :/
63.
63.
Macifasz
#62: "a csajszi nekem annyira nem volt szimpi a 4.-ben, de EBBEN AZ EPIZÓDBAN MEGKEDVELTEM, ÉS számomra remekül lett érzékeltetve a fájdalom és az a küzdelem, ami benne zajlik."
Így lett volna a helyes...fránya szerkesztés gomb, ugye-ugye? :-)
62.
62.
Macifasz
Tegnap este értem el a sivatagos részig, de ott ki is léptem, majd ma folytatom. Bár én a 4. részt is nagyon szerettem, de ez nálam minden téren lepipálja. A látvány és a grafika elképesztő sokat javult, néha már megfájdult az állam, annyit koppant egy-két résznél. Szerintem a sztori is remek, nagyon jól vitték tovább a 4. rész eseményeit, sőt. A jeges, földalatti bázison pislogtam is nagyokat az egyik fordulatnál. Nem is értem, hogy lehet azt mondani erre, hogy nincs sztorija és ami van, az is szar. És ugyan ez igaz a karakterekre is, a csajszi nekem annyira nem volt szimpi a 4.-ben, de számomra remekül lett érzékeltetve a fájdalom és az a küzdelem, ami benne zajlik. JD is fejlődött, sőt. Rohadt jó lett az új külseje. :-D Ami pedig a nyílt világot illeti, számomra ez a része se volt unalmas, sőt. Kimondottan élveztem, ahogy azzal a kis siklóval (nem emlékszem már a nevére) körbe lehetett járni a területet, hát én ott is a számat tátottam nem is egyszer. Plusz ez a része nem is kötelező így akinek nem tetszik, követheti csak a fősztorit.
Szóval én egyelőre imádom és felülmúlta az elvárásaimat. Rohadt jó és még (remélem) messze a vége.
51.
51.
godach
Nekem egy kérdésem lenne, lehetőleg olyantól aki a négyet is végigjátszotta. Én most tolom azt és nagyon bejött. Ez jobb, vagy rosszabb?
48.
48.
Macifasz
#39: Jézus ereje fenekeljen el egy seprűvel miközben az Üzbég Himnuszt szavalja német nyelven visszafelé, hát ez meg mi volt?!?! :-D És ez tényleg ő és komolyan ennyire fullba nyomja? :-D
45.
45.
kopic
https://youtu.be/THsMWWSrPy0

Ennyi vagy Pityuka...
41.
41.
SLi
#39: jézus...
tényleg halálos tévedés volt a magyaroknak is bevezetni az internetet
39.
39.
logic5
#30: Látom pityesz hozza a formáját megint :D

https://www.youtube.com/watch?v=THsMWWSrPy0&t=3s

Íme a xoutube videója. Egy az egyben magát adja.
37.
37.
kastorhun
#6: https://www.youtube.com/watch?v=xKllrEYIBI4
36.
36.
kopic
Alig várom, hogy nyomhassam majd! Kritikák alapján elég jó lett a sztorija.
34.
34.
adamsfamily
#12: Azért ezeket a hibákat annyival kiegészíteném,hogy tegnap unokatesómmal elkezdtük co-op-ban és az első fejezetben konkrétan teljesen eltűnt a karaktere még a bejátszásokból is.
Szerintem nem rossz játék,bár a nyílt világban szaladgálást kicsit erőltetettnek érzem.
32.
32.
Ooorky
#31: Üdv a Gamekapcson.
31.
31.
Schwag
#30: Olvasnam a velemenyeket erre kiszúrja a szemem ez a felesleges veszekedés..
26.
26.
crytek
#25: Nem kötelező. A robotunkat lehet vele fejleszteni.
23.
23.
Falcon
Az eddig megjelent talán legszebb gépcsomagot kapta a gears 5 ott figyel a polcomon játék is jónak tűnik
21.
21.
#18: Mondjuk én nem így fogalmaznék, de nem bánom, ha nem fog az első percben összeomlani a játék.


19.
19.
TDavid22
Most végeztem vele... Hat ez kurva jo kampany volt!! (le számítva a bugokat, de majd neki futok megegyszer később amikor jó lesz) És tenyleg kb 20 óra a kampány. Well done The Coalition :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...