Nem sikerült zökkenőmentesen a Gears 5 rajtja

Habár a Gears 5 formális megjelenése csak a jövő héten várható, az Ultimate Edition vásárlói és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői már hozzáférhetnek a játékhoz. Azonban a rajt nem sikerült zökkenőmentesen.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#80
#79
Kampány befejeztével elégedet vagyok a játékkal. Bittek bele jó pár új ötletet, a sztori is jó volt, és a lövöldözés is ritka élvezetes volt. A szerver gondok okoztak pár kellemetlenséget, de az élményt kis mértékben befolyásolta.
#76
#75: Én pl. sehol nem írtam, hogy végigvittem, sőt. Ki is hangsúlyoztam, hogy még csak a sivatagos résznél járok, erre csak azért is nekem címezted a spoilert. Szóval THX. :-D Persze így is letolom majd és valszeg amikor elérek a leleplezett részig, ugyan úgy görcsbe lesz a gyomrom, de akkor is.
#75
Olyan nagy mellénnyel voltak itt egyesek, hogy milyen a játék, hogy azt hittem már mindenki végignyomta legalább kétszer. Ezek szerint mégse. Bocsi :) :) :) :) :) Majd legközelebb kétszer meggondoljátok milyen kamudumát írtok le.
#74
SLi
Kimoderált üzenet
#72
#67: Szerintem még vegyél pár extra órát dühkezelésből, mert láthatóan nem használt.
#71
#70: Csak koncentrálj a játékra ahogy eddig is csináltad, és meglesz az élmény, nem lesz semmi hatása rá a spoilernek.
#70
#69: Hivatalosan holnap jelenik meg a játék. Igaz, hogy nyomom az ultimate verziót hála az UGP-nek, de baszki, más dolga is van az embernek, mint a gaming. Asszonnyal foglalkozni, otthon foglalkozni sok minden mással amihez semmi kedvem, de muszáj, aztán ami van szabadidőm azt tudom a gamingre fordítani. Act 2/2-nél tartok, minden szir-szart begyűjtök, hogy 2. végigjátszásnál ne kelljen ezzel foglalkoznom Insane fokozaton. Ettől függetlenül, hogy idetolta a spoilert megjelölés nélkül, akkor rohadtul bekaphatja. Értem, hogy durcás, mert neki nem tetszik és most próbálja másoknak elkúrni a szórakozását, de ez akkor is minimum nettó parasztság...
#69
#68: Volt 4 napod végigvinni a single részét ... :)
#68
#67: Most kajak idetoltál egy SPOILERT? Azért a suttyóbunkó parasztságnak is van határa...
#67
Kimoderált üzenet
#66
Igaz, hogy van benne par bug, de nagyon elvetve ketorankent ha elojon egy egy, egyaltalan nem veszes.
#65
#64: Ez azért fura, mert én is az Ultimate-t vettem PC-re, és egy kifagyáson kívül semmi buggal nem találkoztam. De szó szerint semmivel.
#64
Ezek szerint az ultimate-et úgy értette a koala-sün, hogy az ultimate bugokkal előbb találkozhatnak az előrendelők, mint a többiek... :) Na majd gamepasson futok vele egy kört, de az is lehet, hogy nem... :/
#63
#62: "a csajszi nekem annyira nem volt szimpi a 4.-ben, de EBBEN AZ EPIZÓDBAN MEGKEDVELTEM, ÉS számomra remekül lett érzékeltetve a fájdalom és az a küzdelem, ami benne zajlik."
Így lett volna a helyes...fránya szerkesztés gomb, ugye-ugye? :-)
#62
Tegnap este értem el a sivatagos részig, de ott ki is léptem, majd ma folytatom. Bár én a 4. részt is nagyon szerettem, de ez nálam minden téren lepipálja. A látvány és a grafika elképesztő sokat javult, néha már megfájdult az állam, annyit koppant egy-két résznél. Szerintem a sztori is remek, nagyon jól vitték tovább a 4. rész eseményeit, sőt. A jeges, földalatti bázison pislogtam is nagyokat az egyik fordulatnál. Nem is értem, hogy lehet azt mondani erre, hogy nincs sztorija és ami van, az is szar. És ugyan ez igaz a karakterekre is, a csajszi nekem annyira nem volt szimpi a 4.-ben, de számomra remekül lett érzékeltetve a fájdalom és az a küzdelem, ami benne zajlik. JD is fejlődött, sőt. Rohadt jó lett az új külseje. :-D Ami pedig a nyílt világot illeti, számomra ez a része se volt unalmas, sőt. Kimondottan élveztem, ahogy azzal a kis siklóval (nem emlékszem már a nevére) körbe lehetett járni a területet, hát én ott is a számat tátottam nem is egyszer. Plusz ez a része nem is kötelező így akinek nem tetszik, követheti csak a fősztorit.
Szóval én egyelőre imádom és felülmúlta az elvárásaimat. Rohadt jó és még (remélem) messze a vége.