Guinness-rekorder lett az EA

De nem biztos, hogy büszkék a teljesítményre! A 2017-es Star Wars: Battlefront II lootbox-botránya kapcsán ejtett komment lett minden idők legtöbbet leszavazott Reddit-hozzászólása, mégpedig toronymagasan.
  • Írta: szlav

Kommentek

#14
Arra lennék még kíváncsi, hogy mikor kerülnek be a "minden idők legtöbbször megválasztott legrosszabb amerikai vállalat" kategóriával ? :)
#13
#12
#11: Nekem meg úgy alakult, hogy ha a Black Mesa először megjelent változatával eltöltött 4-5 órát nem számolom, akkor a Half Life 2 volt az utolsó Source motoros játék, amivel játszottam.

Éppen ezért nekem mindig furcsa olvasni, hogy pl a Titanfall "szemetgyönyörködtetően szép", mert mindig ilyen Quake grafikás játékokat képzelek el.
#10
#7: +1, ilyen jó gunplay-t ebben a genben max csak az id-nek sikerült csinálni. Az pedig durva, hogy mit ki nem hoztak a Source-ból látvány terén.
#9
#6: +1 A Titanfall 2 tényleg egy nagyon jó fps. A cod4 óta nem tetszett ennyire multi lövölde.
Az a legjobb benne, hogy bármikor játszok (pl 1 honap kihagyás után), akkor is van benne siker élményem.
#8
#7: Látom, van neked ízlésed :D
#6
Nem kötekedésképp, de nekem egyik Battlefield sem tetszett, de az 1 pont tökéletes single élményt nyújtott. A Titanfall 2 pedig maga a mámor. Adjatok neki egy esélyt mert gép és ember között ilyen kapcsolatot mint itt még nem láttam a Terminator 2 óta. A Star Wars Battlefront 2 meg bármennyire is megkapta a sava-borsát szerintem nem egy rossz kampánnyal érkezett.
#4
Hozhatnának valami törvényt, hogy ha egy játék nem free to play, akkor abban tilosnak kellene lennie barmilyen mikro tranzakciónak.
A dlc-ket meg abban az esetben kellene ingyenesen adni, amennyiben a játék kiadása előtt nem volt ismert ezeknek a létezése, konkrét tartalma, pontos megjelenési dátuma (+/- 1 hónap eltérés lehet, de ha ennél több, ingyenesen kell biztosítani).
#2
#1: Addig nem amíg a sportjátékaik aranybányák.
#1
Ez az EA mikor megy már tönkre a francba ? Ez a cég egy rákos daganat az iparban.