Rövidke videókon a Marvel's Avengers hősei

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 8.
  • Videó
Link másolása
Új videósorozatot kapott a Crystal Dynamics és a Square Enix gondozásában készülő Marvel's Avengers. A rövid bemutatók során jobban is megismerkedhetünk a Bosszúállók hőseivel, kezdve Amerika Kapitánnyal és Hulkkal.

A korábbi gameplay során volt időnk megismerkedni a Marvel's Avengers hőseivel, hiszen szakadatlan akció közben láthattuk őket. A játék hivatalos YouTube-oldalán mégis elindult egy videósorozat, ahol félperces klipekben vizsgálhatjuk meg hőseink profilját.

A szériát Steve Rogers indította, most pedig megérkezett Bruce Banner bemutatója is. Ahogy arra számíthatunk, Amerika Kapitány kedvenc pajzsával, Hulk pedig hatalmas ökleivel csap majd szét a rosszfiúk közt.

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én rajtol majd PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Google Stadián.

3.
3.
pjoco
#2: Azért ez tényleg gyökérül fest ahogy beledöngöli a láthatóan nem beton földbe, erre beton darabok repkednek szét.
2.
2.
Yonkou
Kiábrándító... Hulk a földbe döngöli az ellenfelét, a törmelék repül, de nyoma nem marad a környezetben... Hogy lehet igy kiadni egy játékot manapság, pláne egy avengers játékot. A csapat egyik legnagyobb ellensége a környezetük, mivel ha minden erejüket bevetve harcolnak, könnyen lerombolhatják a körülöttük lévő várost... Hát ebben a játékban ez a veszély nem fog fenyegetni. A környezeti interakciók hiányossága teljesen tönkre teszi a hangulatot. Egyik videóban sem lehetett még látni szabadon rombolhato falakat...
1.
1.
godach
Egyre jobban tetszik ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...