The Surge 2 - még több játékmenet érkezett

Biztosan büszkék a The Surge 2-re a Focus Home-nál és a Deck 13-nél, hiszen csak úgy szállingóznak a kedvcsináló videók. Most 13 percnyi tiszta, sallangmentes játékmenetet kaptunk, melynek végére még egy bossharc is becsúszott.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#5: Diablo 1et anno délután kezdtem és és seggel másnap reggelig toltam a végéig, Diablo 2be nem tudom han száz órát tettem, Diablo 3 platinazva.
Viszont gyűlölöm őket.
#7
#6: Akkor nem csak nálam van gebasz, megnyugtató.
#6
A képfrissítés / időzítéssel / mozgási animációkkal lehetett valami gebasz az elsőben, mert hiába futott olyan vason, ami ötször is kipréselt volna magából 60fps-t akkor is azt éreztem, hogy minden olyan nehézkes, mintha nem lenne csak nyögve-nyelősen a 30... Ettől függetlenül, kell a második rész, mert az elsőt is szerettem ennek ellenére!
#5
#4: Nem tudom diablo-ba mennyire vagy otthon. No, volt egy játék SpaceHack asszem, ami olyan volt mint a diablo csal sci-fi környezetben. Imádtam.
Nekem ez a Dark Souls Space Hack-je :D
(kicsit közelebb áll hozzám a sci-fi)
#4
#3: Nekem igazából bántotta a szememet, valami nem volt rendben grafika szempontjából ahogy a kép frissült, nehéz elmagyarázni és nem éreztem reszponzívnak az irányítást sem.
Nem a Dark soulshoz hasonlítom most mert annak tenyleg a cipöfüzöjét se tudja bekötni. Amúgy Lords of the fallennél is ezt érezte hogy valami egyszerüen nem oké.
Ha lesz demó ebböl adok neki egy esélyt mert szeretném én szeretni.
#3
#2: Annyiból vagyok előnyben, hogy pár óra Dark Soulson kívül semmi viszonyítási alapom nincs, így a gyenge minőség is jó nekem.
#2
Az elsö demóját leszedtem ps4re de nem csak ronda még a kamera is valahogy fura meg az irányítás sem az igazi, a framerate sem sima.
Nem igazán gyözött meg.
#1
Hejj, de nagyon várom már ezt a játékot. Lehet addig most a GoW 4-5 után csak nekiugrok annak a BloodBornenak.