Brit toplista: élen nyitott az NBA 2K20

Viszonylag gyenge héten van túl a brit játékpiac, részint ennek köszönhető, hogy az NBA 2K20 végzett a játékeladási lista élén. Az új rész három helyezést javított az elődjéhez képest.

A második helyet a Spyro Reignited Trilogy csípte meg, amely a frissen megjelent Switch-verziónak köszönhetően tört előre. Az eladások 92 százalékát a Nintendo konzoljára szabott átirat hozta össze a múlt héten, érdemes azonban megjegyezni, hogy ez a szám a PS4-es verzió első heti teljesítményének kevesebb 10 százalékának felel meg, Xbox One-on pedig több mint háromszor ennyi fogyott a játékból.

A múlt héten több új megjelenésünk is volt, ezek pedig annak rendje és módja szerint letarolták a toplistát. Érdekesség, hogy közülük mostanra csak a Man of Medan tartott ki, amely továbbra is a harmadik: az Astral Chain ezzel szemben a tizenegyedik, a Wreckfest tizedik, míg a Control tizennegyedik. A hét maradék újonca közül a Catherine: Full Body hozta a legjobb számokat a maga kilencedik helyével, míg a Monster Hunter World: Iceborne a huszadik, a Batman Arkham Collection pedig a harminckilencedik lett.

  1. NBA 2K20
  2. Spyro Reignited Trilogy
  3. The Dark Pictures: Man of Medan
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  6. Marvel's Spider-Man
  7. Super Mario Maker 2
  8. FIFA 19
  9. Catherine: Full Body
  10. Wreckfest
2 komment - szólj hozzá!