Keanu Reeves meglátogatta Kojimát

Keanu "Breathtaking" Reeves a Kojima Productionsnél járt, a látogatásról pedig néhány fotót is közzétett a stúdiót vezető Hideo Kojima. Lehet, hogy mégis lesz valami szerepe a színésznek a Death Strandingben?
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#15: Nem dolok a kardomba attol, hogy mas a velemenyed. Szerencsere nekem volt lehetosegem nem folytatni a jatekot az eso kinleserves negyven ora utan.
#15
#13: Ennél nagyobb hülyeséget sem hallottam/olvastam ma, pedig rengeteg a buta ember körülöttem a munkahelyen...
#14
#10: ja, fordítógép + tolmács is ritka manapság, aha..
#13
#9: Meg retegjateknak is szar volt a rdr2.
#12
#8: Eleve ,úgy volt vége, hogy lesz folytatás, és nem sokkal később meg is erősítették, hogy jön. Amúgy én csíptem ezt is igaz, ez lett a leggyengébb a három közül. Mondjuk nekem a második a kedvencem, utána az első és utána a harmadik.
#11
#7: Lehet, de erre szerintem inkább mondható, hogy rétegjáték, mint a RDR2-re, amire nem is értem, miért mondták azt. :-D Lehet a western vonal miatt, amit én alapjáraton imádok és lehet ezért is lett nálam telitalálat maga a játék is. Az előzetesek alapján ez is tetszeni fog, szóval kíváncsi vagyok. Nálam első napos vétel, ráadásul fémtokos kiszerelésben.
#10
Mirôl beszélgethettek, ha Kojima csak kôszônni tud angolul ?
#9
#7: Vállalhatatlanul szar RDR2? :D Értem, hogy nincs konzolod, meg nem is próbáltad, de azért hülyeségeket ne írjunk :D Nézz kicsit utána előtte :) Mondom ezt úgy, hogy én is főként pc-s vagyok, csak 1-2 éve van ps4-em.
#7
#5: Az, hogy valami rétegjáték nem magyarázat semmire. Ráadásul ez nem egy rétegjáték. Ezzel próbálták sokan menteni a vállalhatatlanul szar RDR2-t is, hogy rétegjáték. Nem, ezek nem rétegjátékok. A Death Stranding meg jön PC-re később.
#6
#4: A Mátrix 4. részéről nem is beszélve, amiben szintén ő lesz.
#5
#3: Mennyi de mennyi de mennyi PS4-es cím kapcsán lehetett már olvasni, hogy bukta lesz, amiért nem jön PC-re, aztán láttuk ezeknek mi lett a vége. Ok, hogy ez rétegjáték és később jön is PC-re (bár hivatalos bejelentés asszem továbbra sincs), de szerintem nem lesz ez bukta. Engem legalább is meglepne.
#4
#1: Pedig elég egyértelmű. Pörög ezerrel a John Wick project (jön a negyedik rész), mellé megérkezett a Cyberpunk 2077-es szereplése, valamint készül az új Bill & Ted filmje.
#3
Szerintem nem most kellene belenyúlni a Death Stranding-be már, hanem valami future projekthez lehetne valami okosságot kitalálni. Örülök, hogy Kojima látja a saját jövőjét, de nálam ez függ még a DS-től is. Mindenképp baklövés számára, hogy a DS megjelenéskor nem lesz elérhető PC-n. Ezzel kurva nagyot bukhat.
#2
Akkora fazon ez a Keanu, hogy valami eszméletlen. Megmaradt embernek,pedig világsztár a csávó. Azt ,hogy pedig így erdeklődik a videojátékok iránt, külön öröm számomra, és fogalmam sincs miért.