Borderlands 3 - befutott a launch trailer is

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
A hétvégét mi már biztosan a Borderlands 3 világában töltjük, így nem árt felkészülnünk az esztelen zúzásra és a lootzivatarra. A játék utolsó trailere megérkezett, karöltve az első bevezetővel.

Ahogy azt Borderlands 3 elborult reklámjait nézegetve már elhintettük, ma végre befutott a játék utolsó, nagyot szóló előzetese is, és mi is szólhatna nagyobbat a Queen örök slágereinél? Csatoljátok be az öveket, mert érkezik a Seven Seas of Rhye, vele együtt pedig a golyózápor, robbanások, repkedő Psycho-végtagok, na meg a Borderlands-széria teljes sztárparádéja!

Ezzel együtt pedig befutott a játék felvezető videója is, ami szintén nem fog csalódást okozni! A háromperces klip során a Vault Hunterek új brigádja rendet tesz a banditák közt, megvillantva néhány jellegzetes képességet, a videó végén pedig feltűnik egy ismerős arc is.

A Borderlands 3 most pénteken, azaz szeptember 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

8.
8.
Kossz a kepet. Epp most gondolkodom egy 5700 xt-n. Jo latni hogy 4k-ban sem val szenyent.
5.
5.
Darksiders84
#4: Én is de ezek szerint nem vagyunk sokan.
user101-nek remélem nem lesz igaza bár péntekig úgyis kiderül lényegében aztán lehet dönteni kell vagy mégsem.
4.
4.
TDavid22
3.
3.
user101
De még mennyire, hogy fog csalódást okozni... Ez unalmas, ripacs, erőltetett és teljes mértékben hiányzik belőle teljes mértékben az ami az elődöket naggyá tette : a hangulat, Borderlands életérzés és a cinikus fekete humor... Eddig ez szar... :(
1.
1.
Darksiders84
Egész jó pontokat kapott szerencsére. Veszi valaki első nap?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...