TGS 2019: Íme, a Project Resistance első teasere

Ahogy az várható volt, ma végre befutott a következő Resident Evil-játék első kedvcsinálója. A négyfős kooperacióra építő spin-offról több információ is várható, hiszen hamarosan indul a Tokyo Game Show.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
Most nekem ebből a teaser-ből még egészen pontosan nem jött le, hogy ez egy asszimetrikus multiplayer, vagy egy resident evil horror sztori 4 fős coop.

Én speciel nem pont ilyen játékot vártam és nem biztos, hogy kipróbálom, ha nem jön be már a koncepció sem. Viszont semennyire sem zavar, ha jön most egy hivatalosan is spinoff rész a sorozatban. A Resi 3 is jön, nekem végül is csak az kell az egész kínálatból. Hogy közben, vagy mellette mit csinálnak, nekem édes mindegy, nem haragszom rájuk. Megcsinálták ők előtte a piaci elemzéseket maguknak és emellett szerintem a rajongóknak is jó, ha nem egy összecsapott resi 8-at kapnak.

Különösebben nincs miért haragudnom a Capcom-ra. Azért hozták a régi Resi remake-et, a 2 remake-et, ott a Devil May Cry. Sokak szeretik a Monster Hunter-t is. Ezek jó minőségben vannak PC-n is.
#5
#1: Minden sorozat kifullad egyszer...
#4
#1: Ez egy mellék ág ha nem érdekel nem tolod. Mellette ugyanugy lesz majd resi 8 meg resi 3 remake.
#3
#1: Ahogy nézem csak eddig...
#2
Mostanában a Capcom megérdemli annyira a bizalmat, hogy míg nem tudunk egy trailernél többet, addig azért kapjon egy esélyt. Várjunk vele egy kicsit, mert ha tanultak a multis majomságokból és inkább Outbreak szerű játékra próbálnak rámenni, akkor akár még jó is lehet.
#1
Kissé csalódás eddig, már olyan jó úton haladt a resident evil sorozat...