Máris kibővül a Remnant: From the Ashes

Habár alig néhány hete jelent meg a Gunfire Games kooperatív soulslike shootere, a texasi brigád máris újabb tennivalókkal toldja meg azt. Érkezik az Adventure Mode, később pedig kapunk egy új dungeont is.

A Gunfire Games új IP-je hamar belopta magát a kemény kihívásra vágyó játékosok szívébe, de a fejlesztőcsapat nem ücsörög a babérjain. Ma bejelentették, hogy ezen, valamint a következő héten két új frissítésre számíthatnak a Ward 13 védelmezői.

Szeptember 12-én érkezik az Adventure Mode, ami további tennivalót ígér azoknak, akik már megbirkóztak a Roottal, de mégsem szeretnének teljesen új játékot kezdeni. A játék egyik különleges mechanikája, hogy újragenerálhatjuk a világunkat, hiszen az procedurálisan generált, így sosem tudjuk, hogy mi vár ránk a következő sarkon. Ez azonban azzal jár, hogy a történetet is újra kell kezdenünk. Ezt orvosolja az Adventure Mode, melynek segítségével megkötések nélkül újrakeverhetjük egyenként a játék főbb zónáit, közben pedig megtarthatjuk a történet állását is.

Rá egy héttel, szeptember 19-én pedig egy vadonatúj dungeon vár majd ránk. A Leto's Lab a Research Station Alpha laborkomplexumába vezet minket, ahol Leto Apostolakis tanulmányozta a Remnant misztikus, vörösen izzó kristályait. Pontos infót nem tudni arról, hogy mi vár minket a laborban, de egy izgalmas bossharc és esetleg egy-két új fegyver megtippelésével valószínűleg nem lövünk nagyon mellé.

A Remnant: From the Ashes PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg.

2 komment - szólj hozzá!