Máris kibővül a Remnant: From the Ashes

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 9.
  • Letöltés
Link másolása
Habár alig néhány hete jelent meg a Gunfire Games kooperatív soulslike shootere, a texasi brigád máris újabb tennivalókkal toldja meg azt. Érkezik az Adventure Mode, később pedig kapunk egy új dungeont is.

A Gunfire Games új IP-je hamar belopta magát a kemény kihívásra vágyó játékosok szívébe, de a fejlesztőcsapat nem ücsörög a babérjain. Ma bejelentették, hogy ezen, valamint a következő héten két új frissítésre számíthatnak a Ward 13 védelmezői.

Szeptember 12-én érkezik az Adventure Mode, ami további tennivalót ígér azoknak, akik már megbirkóztak a Roottal, de mégsem szeretnének teljesen új játékot kezdeni. A játék egyik különleges mechanikája, hogy újragenerálhatjuk a világunkat, hiszen az procedurálisan generált, így sosem tudjuk, hogy mi vár ránk a következő sarkon. Ez azonban azzal jár, hogy a történetet is újra kell kezdenünk. Ezt orvosolja az Adventure Mode, melynek segítségével megkötések nélkül újrakeverhetjük egyenként a játék főbb zónáit, közben pedig megtarthatjuk a történet állását is.

Rá egy héttel, szeptember 19-én pedig egy vadonatúj dungeon vár majd ránk. A Leto's Lab a Research Station Alpha laborkomplexumába vezet minket, ahol Leto Apostolakis tanulmányozta a Remnant misztikus, vörösen izzó kristályait. Pontos infót nem tudni arról, hogy mi vár minket a laborban, de egy izgalmas bossharc és esetleg egy-két új fegyver megtippelésével valószínűleg nem lövünk nagyon mellé.

A Remnant: From the Ashes PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg.

2.
2.
user101
Nekem nem sok bajom van vele, mert amúgy összességében tökre jól elvoltam vele. :) Nagyon hullámzó kihívás-t jelent a játék. Vannak körök, amiben vér pisálok, máskor meg nevetségesen könnyen megyek át akár ugyanazon a pályarészen... A Minibossokat is következetlenül dobálja. Egyszer van, hogy a nyakamba szakad akár három is, meg egy csomó surmó máskor meg semmi... Mondjuk a boss-ok is elég hullámzó nehézséget képviselnek, némelyik nagyon op, másik meg nyaffcica... :) Nagyon kellett volna bele, hogy a régi felszerelést / fegyvert el lehessen adni, vagy le lehessen bontani, mert egy csomó felesleges vacak lesz a végére az embernél. Ez főleg akkor gáz, ha felfejlesztesz valamit és rájössz, hogy egy rakat szemét és kár volt rá pazarolni a nyersanyagot... :(
1.
1.
almaspite
Első próbálkozásnak jó lett, azonban van még mit átgondolni rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...