Call of Duty: Modern Warfare - a héten rajtol a béta

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Csütörtökön veszi kezdetét az egyelőre PlayStation 4-exkluzív Call of Duty: Modern Warfare-bétakör, amely a jövő héten egy második felvonással folytatódik, de akkor már minden platformon.

Csütörtökön kezdetét veszi a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módjának bétatesztje. Ezen a héten csak a PlayStation 4-tulajdonosok tehetnek egy próbát a játékkal, ők is két fázisban. A szeptember 12-én induló tesztlehetőség első napja még egy zárt, meghívásos opció lesz, hogy aztán szeptember 14-től egészen szeptember 16-ig bárki kipróbálhassa a játék több ponton is megújult multiplayer módját.

A PC-s és Xbox One-os tábor sem marad le, ők jövő héten kapnak kóstolót. Szeptember 19-én indul a következő lehetőség, ami PlayStation 4-en mindenki számára elérhető lesz, viszont PC-n és Xbox One-on még csak zárt próbáról van szó. Az újabb egynapos tesztet szeptember 21-én követi a publikus próbakör, ami szeptember 23-án zárul.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

3.
3.
Neo1989
Tök jó ez a sok Multizás, de belehalnának ha a Single-böl mutatnának egy 10 percet.
Végül is csak a jövőhónapban jön a játék.
2.
2.
Beniciodeltoro
Ez a cod végre jónak tűnik, jobb motorral persze szebb lenne, meg a rombolható környezet is jót tenne a játéknak, de ez úgy tűnik nem lesz gáz mint az előző részek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...