The Last of Us: Part II - jönnek az új infók

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 10.
  • Teaser
Link másolása
A hónap végén véget ér a The Last of Us: Part II körüli nagy csend, a Sony és a Naughty Dog ugyanis Los Angelesben tart egy médiaeseményt, ahol valószínűleg rengeteg részlet kiderül majd a játékról. Talán a megjelenési dátum is.

Geoff Keighley a Twitteren harangozta be, hogy a Sony és a Naughty Dog a hónap végén különálló médiaeseményt szentel a The Last of Us: Part II-nek. Egyelőre tisztázatlan, hogy a rendezvény csak a meghívott sajtó képviselői számára lesz-e elérhető, vagy esetleg egy stream formájában a rajongók is követhetik az eseményeket.

A szeptember 24-én, Los Angelesben tartott rendezvényen valószínűleg végre kiderül, mikor jelenik meg a folytatás, illetve az sem kizárt, hogy a tavalyi E3 után ismét mozgásban láthatjuk majd a játékot.

27.
27.
frankdelgado
#23: Előbb utóbb kell venni 1 ps-t....
25.
25.
psy123
nagyon várom viszont megfogadtam hogy nem nézek spoilereket... bajban vagyok...
20.
20.
Marcus88
#1: Be is zsebel pár díjat év végén a játék (Days Gone)!
Nagyon erős a története és a karakterek.
Én majd csak novemberben vágok majd bele,de sok jót olvastam róla.
13.
13.
Banderas
Én két éve lassan nem tudom lenyomni laurenc-t a first vicart. Ezért nem tudom begyűjteni a második platinat a Bb ben. ( jó hozza teszem már türelmem sincs hozza) imádom a játékot de nem vagyok egy speed runner szintű játékos
3.
3.
DeKor
#2: Lényegtelen, hogy mi lesz a tárgyak a sorsa. Az számít, hogy ha egy csapat megérdemli, hogy támogassam őket a legnagyobb csomag megvételével, akkor támogatom.
2.
2.
sanyikatarzan
#1: Porfogónak jó lesz a sok tűzrevaló amid adnak. A dark souls gyűjtői figurái meg könyvei tudod hol vannak most? Költöztünk és kivágtam a kukába figurákkal együtt. baromság ennyi pénzt kidobni a semmire, csak későn jöttem RÁJA!!!
1.
1.
DeKor
Még mindig az egyik kedvencem a The Last of Us, félre is van téve 80.000 forint a Part II gyűjtői kiadására, de már nem várom annyira, mint régebben. Idő közben ugyanis jött egy Days Gone, amitől megkaptam azt, amire vártam, még többet is.
Most a fertőzöttekkel való harc-, a lopakodás-, a jó karakterek- és történet terén el lettem látva egy jó időre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...