The Last of Us: Part II - jönnek az új infók

A hónap végén véget ér a The Last of Us: Part II körüli nagy csend, a Sony és a Naughty Dog ugyanis Los Angelesben tart egy médiaeseményt, ahol valószínűleg rengeteg részlet kiderül majd a játékról. Talán a megjelenési dátum is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#27
#23: Előbb utóbb kell venni 1 ps-t....
#25
nagyon várom viszont megfogadtam hogy nem nézek spoilereket... bajban vagyok...
#23
#15: de nagyfiú vagy, kurvázásra buzdítasz..a 19 életéveddel igazi menő arc vagy. Nem te döntöd el ki mire költi a pénzét amiért megdolgozik, és mi okoz neki örömet.
#22
#21
#12: Ja. De mostanában már nem osszák, ha jól tudok.. De a zingyenes ps store téma sokkal jobb ennél, ez nem illeszkedik nem is használom, mondjuk már azt se MUHAHAHAHAAHAHAH
#20
#1: Be is zsebel pár díjat év végén a játék (Days Gone)!
Nagyon erős a története és a karakterek.
Én majd csak novemberben vágok majd bele,de sok jót olvastam róla.
#19
YanezModerátor
#18: "Ha bármi értelme van az életnek az hogy a jelenben próbáljuk magunkat jól érezni."

Magam sem mondhatnám szebben! Ezzel maximálisan egyetértek. Aki annak él, hogy az életének az értelmét kutatja, az elfelejt élni, elfelejti élvezni az életet. Bár ez még nem is lenne feltétlenül baj, de a szomorú igazság az, hogy az élet nem egy végtelen-; hanem egy rövid utazás az egyik megállótól a másikig.

Well done, Summerresident!
#17
#14: Igen igaz rosszul fogalmaztam ,ezért csak 100/98 % os a trófeám. Mármint az alap/kieg. De egyszer majd csak sikerül.
#16
SLi
#15: ugyanúgy tök értelmetlen élet lenne az is mint napi 16 órát játszani
Az életnek max akkor van bármi értelme ha valami olyat teszel amire évtizedek meg évszázadok után is emlékezni fognak, az átlag emberre már a saját családtagjai is csak ritkán emlékeznek már 5 évvel a halála után
#15
Inkább kurvázzátok el a gyűjtőire kiadandó pénzt, meg hasonló módon a bossokra és hasonlókra elcseszett időt.
Aztán majd ha 70, 80 évesek lesztek és más már nem megy, akkor lehet ezzel is foglalkozni.
#13
Én két éve lassan nem tudom lenyomni laurenc-t a first vicart. Ezért nem tudom begyűjteni a második platinat a Bb ben. ( jó hozza teszem már türelmem sincs hozza) imádom a játékot de nem vagyok egy speed runner szintű játékos
#10
#9: Nem érdekel. Nekem megvan az exkluzív téma, neked meg ezek szerint nincs.. hehehehe. De ha könnyebb neked így, akkor legyen, légy te a bb és ds master a kapocson.
#8
#6: Nem vagyok pacsirta btw