AC: Odyssey - felfedezőtúra Hérodotosszal

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 10.
  • Letöltés
Link másolása
Hiánypótló frissítést kap az ókori Görögországban játszódó Assassin’s Creed, mely során Hérodotosz társaságában ismerhetjük meg közelebbről a hellenisztikus kultúrát. Sőt, ajándékként még egy ingyen DLC-t is kapunk!

Az Assassin’s Creed-franchise régebbi epizódjaiban gyakran előfordult, hogy egyes híres épületekre felmászva egy rövid történelmi összefoglalót olvashattunk az adott alkotásról, annak történelmi jelentőségéről. Ez a lehetőség az Odyssey esetében már nem volt elérhető, helyette viszont egy sokkalta izgalmasabb megoldást választott a Ubisoft.

Ez az újítás pedig nem más, mint az Originsből is ismerős Discovery Tour, mely során Hérodotosz társaságában ismerhetjük meg Görögország kiemelten fontos épületeit és térségeit. A Discovery Tour funkció a játékon belül a mai naptól válik elérhetővé, akiket viszont nem annyira lelkesít a könyörtelen akció és kaszabolás, hanem csak a történelem köti le az érdeklődésüket, azoknak elérhető lesz 20 dollárért egy önállóan futtatható verzió is az új kalandokról a Uplay felületén.

Ezzel együtt pedig minden platformon ingyen tölthető a játék utolsó DLC-je, melyet Assassin’s Creed: Odyssey’s The Lost Tales of Greece címen érdemes keresni. A kiegészítőben Szókratész legendás és filozófiai jelentőségű bírósági tárgyalását élhetjük újra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...