Control - megkezdődtek az optimalizációs javítások

Noha a Remedy csapata ismét egy igazán izgalmas alkotást tett le az asztalra, technológiai oldalról nézve azért komoly optimalizációs problémákkal futottak össze a játékosok lépten-nyomon. Ezen fog változtatni az új patch.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#6
Egy - két év lemaradást simán ki lehet bírni és mindig van mivel játszani, a javításokról nem is beszélve! Nekem is van a Steam-en és UPlay-en legalább 50 olyan játékom ( indie, tripla-a vegyesen ) amivel még nem játszottam, csak volt egy jó akció... :) Sőt ami a legviccesebb, hogy van olyan cím amit egy év után vagy épp az adott megjelenési évben vettem - szia Rage2 ! :) és simán meg lehetett venni 50%-os kedvezménnyel, javítva! :)

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon megéri, mind anyagilag és idegileg is várni legalább egy évet, mire bármit is megvesz az ember... Felesleges felülni az hype-trainre, az élmény anélkül is ugyanaz marad...
#5
#4: Ez egy működő módszer nálam is, ha megjelenéskor híresen bugged egy cím, vagy éppen más játékok állnak sorban előtte. Attól még egyiknek sem lett baja, hogy a kezdeti nehézségeket kikalapálták.

Ott volt pl a Dragon Age Inquisition. Működött megjelenéskor, de pl a csapattársak csináltak fura dolgokat a mezőn, meg a "loot-pingelő" gombnál hang volt, de a kis térkép nem jelezte, hogy hozzád képest hol van amit jelez. Sosem gond, ha ezeket orvosolják, amire nekiáll az ember, mert ez befolyásolhatja a játékélményt.

Amúgy ez a Control nálam kb minimum egy év még, amire esetleg megveszem.
#2
Platinum után már mindegy. Pedig játék közben hányszor elmondtam magamban, hogy "Ejj, de jó lenne már egy patch!"
#1
Ha ezt csak a release után keztém el, akkor itt csak butitások lesznek a performancia oltárán :(