TGS 2019: 49 percnyi Death Stranding a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 10.
  • Teaser
Link másolása
Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Death Stranding ott lesz a Tokyo Game Show-n, viszont Hideo Kojima vadonatúj tweetjének hála most már azzal is tisztában vagyunk, hogy milyen formában; készen álltok 49 perc játékmenetre?

Kojima hivatalos Twitter-oldalán a Death Stranding TGS-re tervezett videójának vágásáról láthatunk egy képet, mely alapján egyrészt garantált a TGS-es bemutató, másrészt pedig nem lesz elaprózva a dolog, 49 percnyi tömény izgalomra számíthatunk majd.

De vajon egészen pontosan mikor? Nos, a TGS menetrendje szerint a Sony szeptember 12-én és 14-én mutathat be új felvételeket a Death Strandingről, amihez aztán 15-én egy, a játék szinkronhangjaival készített beszélgetőshow-t is kapunk, és ki tudja, talán még Keanu Reeves is fel fog bukkanni a bemutató alatt.

A Death Stranding november 8-án érkezik PlayStation 4-re.

23.
23.
user101
https://www.gamekapocs.hu/hir/64609/tgs_2019_death_stranding_infok_es_egyoras_demo

Csak kiderült, hogy mekkora LÚZER az ürge és az MGS5 is miatta lett olyan amilyen...

Gratulálok okostojások ! :)))
14.
14.
McDuff
"tömény izgalomra számíthatunk majd" - maaajd kiderül
12.
12.
De még így is fennáll a lehetősége, hogy van a játékban egy egy óra hosszú jól megcsinált jelenet az elején, amiből mutat majd 49 percet, a játék meg nem olyan lesz.

Az MGS5 is úgy kezdődött, hogy volt egy egy órás jól megcsinált MGS játék az elején, aztán utána jött a "kietlen üres séta". Legalább is köze nincsen a játék megvalósításának az elejéhez.
11.
11.
user101
Túlfujt üres lufi, irritáló over-hypeal körüllengve, egyesek áltan már szektába tömörülve áhitattal tömjénezve. Ez a kodzsima style. A játékról meg nem tudunk semmit. Már ha egyáltalán játék lesz és nem egy walking simulatorba öltött interaktív mozi...
6.
6.
Gykrizsi
#4: Hát azért AAA játékoknál szerintem nem olyan gyakori. Összesen szerintem már több óra videó volt, ha ez jellemző, akkor elnézést, de szerintem nem.
5.
5.
Gykrizsi
#3: Több millió dollárt költ a Sony zsebéből. Jó lenne, ha nem magának csinálná csupán.
4.
4.
Yanez
#2: Rengeteg játékról raknak ma már ki gameplay felvételeket a megjelenés előtt. Ebben nincs semmi új, ez most a divat.

Hát reménykedjünk, hogy az a gameplay nem csak létrázásból meg cgi moziból fog állni!
3.
3.
momant
#2: És ha magának csinálja? ő élete. nem kell megvenni ha nem tetszik ennyire egyszerű. tele van a polc a többivel, az nem elég?
2.
2.
Gykrizsi
Amúgy csak szerintem gáz, hogy annyira nem bírnak mit kezdeni a jogos felháborodással a készítők és Kojima, hogy azzal akarják nyugtatni az embereket, hogy egy EGY ÓRÁS! gameplay videókat adnak ki, meg negyed órás játékbeli videókat. Komolyan, melyik játéknál van olyan, hogy már lassan a fél játék fent lesz interneten, mire megjelenik. Mint egy Kickstarter project, ami ezzel akarná magát igazolni, hogy van létalapja. Volt egy videó, ami egész hangulatos volt, meg a legelső teaser sem volt rossz, de ez az erőlködés olyan kínos, aztán megint azt nézzük, hogy egy fószer 50 percig sétálgat és pisál. Meg lenyilatkozza, hogy még ő sem érti mi a történet, jaj hagyjuk már. Mielőtt félre értés lenne, lehet hogy jó lesz a játék, de Kojima maga olyan szinten irritál, hogy hihetetlen. Ha Kojima filmes lenne, akkor ő lenne az a tipikus művészfilmes fazon, aki magának csinálja a filmeket, hogy aztán azon élvezkedjen, mekkora egy ki...…. zseni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...