HWSW: Bemutatkozott az új iPhone

Szokásához híven az őszre fordulva mutatta be legújabb termékeit az Apple, amely újfent három okostelefont leplezett le egy okosóra és egy táblagép mellett. Úgy tűnik, a nagy innováció ezúttal elmarad.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#70
#49: Hát figyu oli, amíg a mekemen és az ájpedemen ugyanazok a dolgok megvannak és használhatóak mindenhol, addig én nem gondolom, hogy bármiről lemondanék! DE! Az ilyen system hekkek, meg a különböző lancserek távol álnak ettől a tökéletes személyiségemtől, így azoktól lehet, hogy megfosztom magam
#69
#58: Júj de igazad van elvtárs!
#67
"Úgy csináltok mintha csak azon lehetne spórolni hogy nem IPhone-t vesz az ember, hanem valami olcsóbb Androidot. Meg aki ezen spórol az kurva bölcs, közben meg lehet hogy másra bassza el a pénzt..."
Igen, azt a pénzt kurva sokmindenre el lehet költeni. Ha a rezsi-kaja részt sem számoljuk, pl. Megtakarításra, de ha piára, még akkor is élmény a haverokkal.
#66
#64: Én nem állítottam, hogy az Android/iOS olcsóbb vagy jobb. Azt állítottam, hogy nagyon sok embernek ez mérték sajnos, ezt neveli belénk a társadalom. Engem pl. qvára nem érdekel, hogy egy tárgyalásra ki milyen kocsival, órával vagy telefonnal érkezik, sőt! Általában azok kerülnek partvonalra, akik villogni akarnak.
Ha igazán utánajártok, akkor lehet látni, hogy a saját erőből vagyont szerző "gazdagok" alsó-középkategóriás autókkal/telefonokkal járnak magánszemélyként. Mert ott célzottan a megbízhatóság és tartam számít.
Aki agyoncsicsomázott kocsival/telefonnal jelen meg, az nálunk eleve minusz pont.
Várom, hogy felzárkóztassák kicsit az afrikai bányászokat, és megint átlagembernek elérhetetlen árú legyen az új telefon, így kénytelenek lesznek a régit használni.
#65
Az egész Apple kezd a kb. 20 évvel ezelötti Microsoft-ra hasonlitani a vergődésével. Képtelen bármi újjal előjönni, csak a meglévő dolgait foltozgatja és adja el a szokásos "it changes everything!"-el.

Szánalom...
#64
#62: Én csak azt nem értem, hogy az miért evidens nektek, hogy a "csóró fasz aki hitelt vesz fel a legújabb telóra" csak az IPhone vásárlók között van ? Egy Note 10 - et is bőven 3 kiló felett lehet kapni, és a H P30 is majdnem 300. De persze az Android felhasználók azok okosak, ott csak az vesz drága telót akinek fussa. Bezzeg az IPhone-osok....

"ami gyorsaban veszti az erteket mint egy kiszart rantotthus"

Ha valami akkor ez pont kevésbé igaz az IPhone-ra, sokkal jobban tartják az árukat mint az Androidos telók. Persze, telefont nem "befektetésnek" vesz az ember, ez tény....

Amit mindíg leírok, es sosem értem, hogy miért pont az IPhone-nál van ez a hiszti hogy "túl drága" meg hasonlók. Amikor az élet minden más területén is vannak márkák amik túlárazottak, és esetleg még a minőségük se olyan jó mint egy olcsóbbnak. Ez van, ilyenre mindenhol van kereslet. NEM CSAK A TELEFONOKNÁL. Van hifi őrült ismerősöm aki 50 ezret adott ki hangfalkábelre. Na és ? Az én pénzem ? Ha neki ez okoz örömet.... Juha is szónokol itt az utazásról.... aztán meg csomó ember van aki azt a pénzt amit mi játékra költünk tényleg utazásra fordítja. Nekik meg ez a "kidobott pénz" meg faszság.... Generáció váltásnál hány ember vesz hitelből új konzolt... Úgy csináltok mintha csak azon lehetne spórolni hogy nem IPhone-t vesz az ember, hanem valami olcsóbb Androidot. Meg aki ezen spórol az kurva bölcs, közben meg lehet hogy másra bassza el a pénzt....
Amúgy meg státusszimbólum egy lószart. X éve lehet, de ma már a kutya se néz meg senkit mert neki IPhone van....
#63
#62: Mint Czibók, ugye :D ?
#60
#59: "Majd meglátod, hogy rohadtul mindegy milyen a telefonod, amikor várod a hívást, hogy szülés van."

Ahhoz először normális barátnő/élettárs/feleség kellene akit iphone-ban rejtőző egyéniséggel nehéz megfogni.

Sosem fogom elfelejteni, amikor a vadiúj Merciből kiszálló apuka meglátta, hogy a lányát 18 éves Kadettel viszem haza XD
#59
#57: Utaztam, és utazni is fogok, csak ilyen jelentéktelen dolgok közbejöttek, hogy házasság meg gyerek.
Majd meglátod, hogy rohadtul mindegy milyen a telefonod, amikor várod a hívást, hogy szülés van.
100k-nál többet biztos nem adnék egy kétévente cserélendő használati cikkért. Nem csóróság miatt, hanem nálam ez elv. Ha viszont ez valakinek hobbi, akkor lelke rajta, csinálja, de nehogymár a többieket degradálja, hogy nekik olcsó telójuk/órájuk/autójuk stb. van.
Emiatt veszik olyanok is, akik nem engedhetnék meg maguknak, és aztán kopp, nincs pénz rezsire, kajára. Az összes reklámot betiltanám a francba, járjon mindenki utána, mire van szüksége, és azt vegye, legalább akkor tanul is róla valamit.
#58
#54: Nem az a lényeg, hogy egymásnak esnek, mert az emberek egymásnak esnek sok téren, viszont nekem az tűnt fel, hogy 100-ból 99 alkalommal androidos oldalról kezdik a szardobálást, viszont valami fura okból mégis az iphone-osok a önelégült sznob faszok. Ez a tirpákság az, amit soha nem bírtam az androidos közösségben.
#57
#56: Isteeeneem... :D Akkor miért nem utazol? Miért ide böfögöd a hülyeséget?
#56
#55: Én is ezt mondom, egy qva drága telefon, az árából vennének egy 30-40k-s telót és mondjuk körbeutaznák Mo. érdekesebb állatkertjeit, múzeumait stb. Arra, hogy ezeket lefotózzuk, elég az a teló is. A digitális fotók korában úgyis qva ritkán nézzük meg újra, miután körbepostáztuk az összes ismerősnek. De ha mégis, akkor úgysem számít, hogy 640x480-ban, vagy 1890456x678698-as felbontásban emlékszünk rá vissza.

Mindenki várja már a PIPBOY-t, és közeledünk is hozzá...
#55
Nekem nem jön be az iOS, mert a stílusa olyan mintha óvodásoknak tervezték volna, de próbálom nem utálni az apple-t, ami nehéz amikor ekkora sznobizmus és idióta fanatikusság veszi körül a vállalat termékeit. Az emberek napokig állnak sorba csak azért hogy megvegyék a legújabb készüléket. Félelmetes.. Meg az is hogy sokan státusz-szimbólumként tekintenek rá, mikor egy kurva telefonról van szó.
#54
Annyira vicces, hogy egy ilyen lényegtelen szar dolgon, mint az ízlés a telefonok téren, hogy egymásnak tudtok esni :D
A témához : próbáltam anno almást, ne kérdezzétek melyiket, már gőzöm nincs. Két hétig volt nálam, aztán sírva könyörögtem a droidos telefonomért. Nekem nem jött be, kész, van ilyen, a rántottmájat sem szeretem.
A tuti a moduláris telefon lenne. Ezt a nyamvadt előlapi kamerát kukáznám először... Talán egy ilyen fotót lőttem egész életemben, semmi másra nem jó, mint hogy elcsessze a kijelzőt. Bár az S10-esen annyira nem zavaró mint amennyire féltem tőle.
Hatlapi kamera : soha nem fogsz vele olyan fotót lőni mint egy fényképezőgéppel. De én speciel nem értek a fotózáshoz, nem is művészi fotókat készítek, hanem az élményt, a hangulatot örökítem meg. Ergo egy közepes kategória nekem bőven megfelelne.
RAM és proci legyen a telóban, de bika méretben. Nekem erre áll fel, na :D
#53
Számítógépek mellett nőttem fel, de már nekem betegségnek tűnik az, hogy a világ ennyire bele van buzulva a telefonokba. Ember kiül szünetre a munkahelyén, sorban azt nyomkodja mindenki, én meg már ki se veszem a kocsiból. Nem is értem mit lehet ennyire enni rajtuk. Pszichológiai vonzata van ennek, mindenki virtuális környezetben szeretne érvényesülni, nekem meg egy kisképernyős minimalista vacaknak tűnik mind, a legolcsóbbtól a legdrágábbig. Engem nem tud szórakoztatni hosszútávon.