Control - Alan Wake-crossovert teasel a Remedy?

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 11.
  • Letöltés
Link másolása
Nem sokkal azután, hogy betárazta a játék legfrissebb javítását, a Remedy azt is elárulta, hogy milyen tartalmi újdonságokra számíthatnak a rajongók a jövőben. A nagyobb sztorikiegészítőkre a jövő évig kell várnunk.

Felvázolta a Remedy, hogy milyen tartalmi újdonságokra számíthatnak a Control rajongói a későbbiekben. A sort a fotómód nyitja meg, és bár túl sok részletet nem árultak el róla, az már biztos, hogy valamikor ősszel kapjuk majd meg.

Az idei újdonságok sorát gyarapítja a (jelenleg) Expeditions néven futó játékmód is, ez decemberben válik letölthetővé mindenki számára, méghozzá ingyen. Az endgame-tartalomnak szánt mókában az Oldest House legkeményebb kihívásaival nézhetünk majd szembe, és bár Arish elkísér bennünket, a lehető legjobb felszerelésre és képességekre lesz szükségünk a túlélés érdekében.

A fizetős sztorikiegészítők már csak jövőre érkeznek. Az első az év elején várható, és bár erre a fent linkelt blogposzt nem tér ki, a hivatalos sajtóközlemény megemlíti, hogy a The Foundation címet viselő csomag első körben kizárólag PS4-en lesz elérhető, PC-re és Xbox One-ra később érkezik. A második csomag, az AWE már egyszerre jelenik meg minden platformon 2020 közepén.

A fizetős pakkok új küldetéseket, helyszíneket, ellenfeleket és mechanikákat vonultatnak fel. A fenti roadmap alapján főleg az AWE artworkjére kaptuk fel a fejünket: elképzelhető, hogy egy Alan Wake-crossovert teasel a Remedy?

3.
3.
mustang74
Magyarul az ingyenes tartalom a szokásos parasztvakítás...
2.
2.
Tomie7
Ha bóklásztok a játékban akkor így is rálehet bukkanni egy Alan Wake easter eggre :D
1.
1.
Én el bírnék viselni egy Alan Wake 2-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...