TGS 2019: Project Resistance - íme, a játékmenet

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
A mozis előzetest követően most megérkezett a Resident Evil-spinoff első olyan trailere is, amely komolyabb betekintést enged a játékmenetbe. A Project Resistance aszimmetrikus felépítése teljesen egyedi a széria történelmében.

A Project Resistance aszimmetrikus többjátékos módja a szabadulószobák klausztrofób élményét ötvözi a Resident Evil-széria alapelemeivel. A négy túlélő egy titkos földalatti bunkerben találja magát, a szökéshez pedig komoly csapatmunkára lesz szükségük, kamatoztatva egyéni képességeiket.

A csapdákat és ellenfeleket kijátszva azonban hamar evidenssé válhat, hogy az élőholtaktól hemzsegő komplexum látványosan ellenük dolgozik. Nem véletlen ez, hiszen a kamerák mögött ott ül a Mastermind - ő az ötödik valódi játékos, aki minden trükköt bevethet annak érdekében, hogy a szökésre soha ne kerüljön sor. Csapdákat és ellenfeleket helyezhet el a pályán, az utóbbiak felett pedig akár át is veheti az irányítást - beleértve Mr. X-et is!

A Project Resistance PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik. Ha az elsők közt szeretnétek kipróbálni a játékot, akkor jelentkezzetek az októberben induló zárt bétára!

2.
2.
Sajnos ez nem az en vilagom, az Operation Raccoon Cityvel elvoltam, de ez nekem mar Dead by Daylight vagy mi a fene, azt pedig elkerulom. Sebaj, egynek jo, eeg varom a R3make-et meg a 8-at.
1.
1.
godach
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...