Cyberpunk 2077 - betekintés a kulisszák mögé

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
A Cyberpunk 2077 idei E3-as előzetese mindenkit rendesen felcsigázott. Ha ti is kíváncsiak vagytok arra, hogyan került a helyére minden aprócska részlet, akkor feltétlenül nézzétek meg ezt a háromperces összeállítást!

Igen, igen, az emberek zöme első sorban Keanu Reeves miatt emlékszik olyan élénken a Cyberpunk 2077 idei E3-as előzetesére, de meg kell hagyni, hogy Johnny Silverhand felbukkanása előtt is irtózatosan ütős volt a színpadon levetített kedvcsináló. Egy ilyen összeállítás mögött pedig komoly munka áll, a koncepcióábráktól kezdve motion capture-ön át, az összes apró részlet megrajzolásáig.

Ha már Cyberpunk, az idei Tokyo Game Show-n saját sarkot kapott a lengyelek játéka is. Ha Keanu Reeves és Hideo Kojima legutóbbi bandázása után még nem került fel a fejetekre az alufóliasisak, akkor nézzetek rá az alábbi képekre, melyeket a jó öreg Kojima lőtt fel Twitterre!


A CD Projekt RED várva várt szerepjátéka 2020. április 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
medson
#3: Rendben tudjuk, te witcher 4 nek jobban örülnél.
4.
4.
Daniel21
#3: Nem értem miért a GTA-t hoztad fel viszonyítási alapnak, mikor semmi köze a két játéknak egymáshoz. :/
3.
3.
user101
Azét majd a fejlécben a mindenki elé egy apró "majdnem"-t tegyetek már oda lécci... :) Tudom, az én hibám, hogy nem jön be a neopunkba öltött gta, de akkor is... engem inkább elszomorított. Az első trailerek alapján valami teljesen mást vártam... :(
2.
2.
elgeri
Nekem annyira nem tetszik, hogy Kojima próbálja ellopni a show-t.
(Tudom, fordítva meg Keanu Reeves is "bekopogott" hozzá.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...