TGS 2019: Death Stranding - itt a kiszivárgott trailer

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Néhány héttel ezelőtt kiszivárgott a Death Stranding következő előzetese, a Briefing, de végre a gyenge, kamerás felvételek helyett teljes pompájában is megnézhetjük azt. Ismét kihangsúlyozzuk: elég spoileres anyagról van szó.

Ha még több részletre vagytok kíváncsiak a Death Stranding története kapcsán, mert nem állt még teljesen össze a kép (mi nem hibáztatunk érte!), akkor figyelmetekbe ajánljuk a Briefing című előzetest. A videóval már korábban is találkozhattunk, hiszen azt zárt ajtók mögött már a Gamescomon is levetítették, de az internetre felkerült anyag enyhén szólva hagyott némi kívánnivalót maga után. Íme, tehát az előzetes teljes pompájában, akár 4K felbontásban:

A Death Stranding november 8-án érkezik PlayStation 4-re.

13.
13.
user101
Muhahahah! Csak kibújt a szög a zsákból és egy rakás szerencsétlenség az ürge és nem egy félisten, mint sokan próbálják beállítani ... és az MGS5 szar részei is MIATTA lett olyan amilyen és nem a Konami miatt.. :))))
12.
12.
Gykrizsi
#11: Nem kell elfogadni, de attól még ez a véleménye. Akinek tetszik, annak is joga van leírni, meg is indokolhatja. De lényegében ő "támadta" a többieket a véleményük miatt. Ez a csinálj jobbat meg tényleg röhej. Kojima akarja eladni a játékot, neki kell jobbat csinálni, ha az emberek többségénak nem tetszik.
11.
11.
Pajti
#10: Azért mert ezekre azt mondod hogy szar, ez csak a te véleményed, nem pedig egy tény. Mert ha más máshogy gondolja akkor el kell fogadnia ahogy te gondolod vagy mi a fene? Azért vannak itt érdekes gondolkodásúak...
10.
10.
Őrnagy
#7: Figyelj, azért mert nem tud jobbat csinálni, már nem is kritizálhat? Én pl nem tudok autót készíteni, mégis azt mondom, hogy az új Lada egy szar.
Sört sem tudok készíteni, de azért azt mondhatom, hogy a Kanizsai egy szar?
Filmet sem tudok készíteni, de a Barátok közt egy szar.
Remélem, látod, miért hibás a megközelítésed. Persze, legyünk pozitívak, értem én. De itt már annyi előzetes kijött, hogy tényleg lehet negatív véleményt is alkotni.
9.
9.
Pajti
#4: Maximum neked azért "semmitmondó" mert nem tudsz angolul...
7.
7.
georgie.70
Istenem mért kell állandóan ilyen negatívnak lenni. "Katyvasz" b@szki ezek a nagyképű dumák!!! Apám csinálj jobbat!!!! Eszméletlenül néz ki a cinematic biztos vagyok benne hogy a játék is, és legalább ez kap magyar feliratot,így legalább lehet érteni is. Komolyan trailerek alapján temettek egy k..rva profin kinéző játékot.....
4.
4.
logic5
Ismét egy "semmitmondó" videó....
3.
3.
StEvEnStyle
#1: Még jó, hogy a készítők Japánok ;)
2.
2.
BrockSamson
Uncanny valley.

Egyszerubb lett volna leforgatni a szineszekkel. :D
1.
1.
Stack
"If we americans don"t come together again, humanity won't survive"
Azért van némi egoja a készítőknek....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...