Decemberben rajtol a The Witcher-sorozat?

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A holland Netflix Facebook- és Twitter-oldalára felkerült, majd eltávolított bejegyzés szerint már csak 97 napot kell aludnunk a The Witcher-sorozat rajtjáig. Ez azt jelenti, hogy december közepén debütál a sorozat.

A Netflix hivatalosan még mindig nem nyilatkozott a The Witcher-sorozat premierjét illetően, a holland Netflix közösségi oldalait szerkesztők azonban kicsit túlbuzgónak bizonyultak, ugyanis mind a Facebook-oldalukra, mind a Twitterre kitettek egy bejegyzést, amiben arról írnak, hány napot kell még aludni a várható sorozatok bemutatkozásáig.

Ezen a listán szerepel a hazánkban is forgatott The Witcher-sorozat, aminek a rajtjáig állítólag még 97 nap van hátra. Az időközben eltávolított bejegyzések alapján ez azt jelenti, hogy december 17-én debütál a Netflixen a CD Projekt által világhírűvé tett The Witcher-regények alapján készült sorozat.

6.
6.
SLi
#5: aha rácsúszol valami nagyon durva szerre és tartasz egy 100 napos tripet mire magadhoz térsz már nézheted is sorozatot
5.
5.
Juha
"már csak 97 napot kell aludnunk a The Witcher-sorozat rajtjáig"
Basszus, de le vagyok maradva a mai trendektől, ma már divat egész napokat, hónapokat aludni? Volt ilyen hibernálós SP rész, tudom, de ez már általános lett? :-)
4.
4.
medson
#3: Pont hogy az alapanyag (könyvek) ami szikla szilárd itt, minden másnak kell helyén lennie hogy jó legyen.
3.
3.
SLi
Remélem a 90'-es évek Herkules meg Xéna sorozatainak szintjét azért el fogja érni, az alapanyag alapján ez is bravúr lenne
2.
2.
Stack
Lesz az kevesebb is. A Peaky Blinders ötödik évada már kb 2 hete megy.
1.
1.
ollie92
Akkor már csak 97x kell aludnom.

Vagy...rákapok a metamfetaminra és elég lesz 20 :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...