TGS 2019: Death Stranding - infók és egyórás demó

Az idei Tokyo Game Show egyik legjobban várt előadása volt a Death Stranding majdnem egyórás bemutatója, ahol Hideo Kojima nemcsak rengeteg mindent mutatott a játékból, de végre kezd körvonalazódni az, hogy mire is számítsunk.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#76
#74: Ha valakinek nem egyezik az ízlése egy játékkal akkor nem foglalkozik vele. Gyűlölet akkor van ha radikálissan megosztó mint a ds. A megosztó játékok viszik előre az ipart ami megmozgatja az állóvizet mert nem ugyanazokra a sémákra épít. Ettől függetlenül nemtom lehet szar lesz a játék de az hogy a sony és Kojima új ip-be, új ötletekbe öli a pénzét és ingoványos területre merészkednek az kibott tökös és vagány dolog. Csak támogatni tudom az ötletet!
#75
#74: Na jól tudod te is olyan vagy hogy magad adod nem ingerlésből mégis elővesznek ha nincs rá ok akkor is már jelen vagy az oldalon mint egy x jelenség amit nem írom milyen úgyis megkapod másoktól szinte minden nap és az ilyen féle mindennapos dolgok néha már soknak tűnnek de mégis hiányos lenne nélkületek.
#74
#73: Emberből van mindenki. Itt is látszik pár szaros játékon ,hogy mennyire gyűlőli az ember amikor egy adott játékról valakinek nem egyezik az ízlése az övével.
#73
Néha rohadt jókat olvasni beitokázva mindegy ki mennyire kedvelt vagy nem elviselt személy itt de bizony egyesek nélkül hiányos lenne az oldal attól függetlenül hogy néha már sok a túlzásba vitt jelenlét.
#72
#64: +1 Egyetértek!
#71
#70: "hátracelluxozott fasz meg pina"
Sajnos manapság lassan annak számít...:D
#70
#69: Bénán ugrani akkor tudsz ha nem a madárszar felé ugrasz, ha ez platformer akkor a szar csokoládé, a Diablo rpg, a hátracelluxozott fasz meg pina.
#69
YanezModerátor
#68: Mászkálás? Szerinted ennyiből álltak az UC platformer részei? Nulla kihívás? Azt mondod a játékban meghalni sem lehetett, ha bénán ugrasz, vagy ha rosszul időzítesz? Te nem az UC-vel játszottál, az most már biztos. Amúgy egyáltalán nem baj, ha esetleg nem jött be a game, felőlem keresztbe is húgyozhatod, de minek ez a hanta?
#68
#67: Ha jelentése az hogy végtelenül scriptelt mászkálás és kötöttpályás ugrálás madárszaros köpárkányokon, nulla kihívással...
De biztos én vagyok ortodox puritán és elitista.

https://i.kym-cdn.com/news_feeds/icons/mobile/000/019/234/3ad.jpg
#67
YanezModerátor
#65: Akkor nagyon lemaradtál valamiről. Esetleg nem tudod a platformer pontos jelentését.
#66
#65: Ezekszerint le mert a 2 és a 4 jól ki volt vele bélelve. Azzal még egyetértek hogy az UC3-nál a TR széria jobb lett,de az UC2 és 4 a TPS-ek között pláne a kaland akciójátékok között kiemelkedő.
A MGS V más tészta. Kiváló gameplay mechanikával rendelkezett csak sajnos ez nem mentette meg attól hogy egy dögunalmas rakás fos legyen amit Kojima neve miatt magasztaltak az egekbe szemet hunyva olyan botrányos problémák fölött amikért más játékokat lehúznak a sárga földig a sandbox vonalon.
#65
#64: Platformer részek az Unchartedben?Hol volt? Valamiröl lemaradtam?
#64
YanezModerátor
#62: Gears-el nem toltam, lehet, de hogy a TR reboot bőven jobb? Legfeljebb egyéni ízlés szemszögéből, de objektíven nézve nem az. Nekem pl mindkét játék rohadtul bejött. A TR szerintem jobb az akcióban, ahol főleg az íjazós részek a hab a tortán. Minden másban alulmarad: platformer részek, karizmatikus szereplők, sztori és még zeneileg sem remekel. Grafikával nincs baj, de a részletesség itt is hiány.

Viszont mindkét játék remek tps és jó szórakozást nyújt. A fentiek miatt az UC pedig feledhetetlen élményt is.
#63
Mgs V mint krvajó játék..?...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#62
#61: Játékmenet terén mint TPS a Gears of war trilógia keresztben lenyeli, megrágja, majd kiszarja. A Tomb raider reboot is böven jobb.
#61
SLi
#59: "aztán egy gyenge közepes játékot kaptam."
Mihez képest? Mik azok a játékok amik nagyon kiemelkedőek az Uncharted kategóriájában, amik jobban adják azt amit az Uncharted képvisel?
#60
#59: Hát más véleményen vagyunk (ami nem baj tiszteletben tartom a tiédet, ezen nem veszünk össze)az Uc4 és az Mgs5-el kapcsolatban. Reális hogy fényesre vannak szopva mert krva jó játékok. Annak ellenére hogy nem tökéletessek. Az mgs5 a mai napig az egyetlen tps amit olyan stílusban játszhat az ember ahogy akarja, akciófilmeket megszégyenítő vagy realisztikusabb módon.
#59
#58: Sokan azt hitték a MGS5ben se fognak, aztán kiderült a Ground zero csak a mézesmadzag volt.
Uncharted is olyan szinten van fényesre szopva hogy világít, aztán egy gyenge közepes játékot kaptam.
Szóval majd kiderül. Elfogult nem vagyok előre vele kapcsolatban se pozitív, se negatív irányba.
#58
#55: Szerintem nem fogsz csalódni.:)
#57
#56: "hihetetlenűl kidolgozott aprólékos fizika"

Tuti szarkazmus...:D