Óriásit megy a Gears 5 az Xbox Game Passben

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 13.
  • Biznisz
Link másolása
Túl sok konkrétumot egyelőre nem hallottunk a témában, de iparági elemzők szerint óriási siker a Gears 5 az Xbox Game Pass kínálatában, ami persze nem meglepő, hiszen már egészen minimális előfizetési díjért is hozzáférhetünk a játékhoz.

A Microsoft komoly jövőt lát az Xbox Game Passben, ezt bizonyítja, hogy a mára PC-n is elérhető szolgáltatásba az összes friss játékát betolja már a megjelenés napján, a folyamatosan bővülő játékfelhozatalhoz pedig remek indulóáron férhetnek hozzá az előfizetők.

A Microsoft törekvéseit eddig furcsa módon épp az ütős first-party címek hiánya hátráltatta, a Forza-sorozatot leszámítva ugyanis a redmondiak nem sok olyan exkluzívot tudtak felmutatni az elmúlt időben, amelyek igazán megmozgatták volna a játékostábort.

Nos, a jó hír az, hogy az első jelentések szerint a Gears 5 véget vet az agonizálásnak, legalábbis a Niko Partners megbízható elemzője, Daniel Ahmad azt írta a Twitteren, hogy a The Coalition új játéka az Xbox Game Pass "első megaslágere", ami még a Forza Horizon 4 eredményeit is lenyomta.

Konkrétumokat sajnos nem árult el, de az ő tweetjét támasztja alá az is, hogy az Xbox Live legkeresettebb játékainak listáját a Gears 5 vezette az elmúlt napokban több országban is (legalábbis az USA-ban, Mexikóban, az Egyesült Királyságban és Németországban biztosan), és maga mögé utasította a lényegében egy éve uralkodó Fortnite-ot is.

Most már "csak" az a feladata a Microsoftnak, hogy meg is tartsa ezeket az előfizetőket.

15.
15.
crytek
Game pass új játékok:

Jump Force - Szeptember 19.
Bloodstained: Ritual of the Night - Szeptember 19.
Bad North - Szeptember 26.
Dirt Rally 2.0 - Szeptember 26.
LEGO Worlds - Szeptember 26.
13.
13.
kopic
Jöhetne már végre egy teszt belőle... Szept 6 óta elérhető... Elég lassúak vagytok...
10.
10.
Őrnagy
#8: Hát figyelj, itt csak azt írták, hogy nagyon megy. Azt nem, hogy anyagilag nyereséges :D
9.
9.
godach
#8: Nem. Azt próbálják megmutatni, hogy jobb a sűrű fillér mint a ritka forint.
Van 10 Xboxos, akiből max 2 megvenné a játékot. Viszont, ha ad 1500 forintért egy gamepassot, akkor valszeg 10 xboxosból 9 előfizet rá, ami majdnem egy játék ára. Aztán mivel PC-n is elérhető, ennyiért a hülye is előfizet rá, szóval mire összeadod nem olyan rossz az nekik. Főleg, ha majd belsős játék megy Nintendora meg mobilra is...
8.
8.
Ooorky
Most ezek azt próbálják eladni sikerként, higy meggymagokért veszik az emberek a legújabb játékukat, miközben a konkurencia 70-100 eurókért adja?
7.
7.
Ganzer
Én is ma kezdeném, csak közbejött egy Borderlands 3. De majd később tuti kipróbálom, vagánynak néz ki.
6.
6.
Őrnagy
Én csak ma kezdtem, tényleg jó. Mondjuk az egy jó viszonyítási alap, hogy a saját game passos játékukhoz mérik, mert egy teljes áru játékkal összemérni igazságtalan lenne.
3.
3.
Anti4730
Az biztos hogy kurva jo es hangulatos lett, nekem egy csomo jelenete a mass effect elso es masodik reszet jutatta eszembe, annyira hangulatos.
2.
2.
PaprikaJancsi
Ez mindenképpen jó hír, csak így tovább MS!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...