Az Anthem is bekerült az EA Access kínálatába

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 13.
  • Akció
Link másolása
Tegnap óta érhető el az EA Access széfjében az Anthem, vagyis a szolgáltatás előfizetői korlátlanul hozzáférhetnek a BioWare multiplayer-orientált szerepjátékához anélkül, hogy meg kellene vásárolniuk azt.

Alig félévvel a játék megjelenése után, az Anthem is bekerült az EA Access széfjébe, vagyis az előfizetők immár korlátlanul tolhatják a BioWare online szerepjátékát.

A legtöbb EA-játék egyébként nagyjából ennyi átfutási idő után kerül be a szolgáltatás kínálatába, így a hír nem a játék teljesítményének "köszönhető", az viszont kétségtelen, hogy remek lehetőség ez arra, hogy a készítők duzzasszák picit az Anthem játékostáborát.

Érdemes kiemelni, hogy az Anthem csak az Xbox One-on és PS4-en elérhető EA Accessen keresztül játszható így, a PC-s Origin Access esetében más a helyzet: az Origin Access Premier-előfizetők természetesen már régóta elérhetik a játékot, a Basic-tagok viszont csak egy 10 órás próbaverziót tolhatnak egyelőre.

4.
4.
Gaboo77
Azért PC-n még húzzuk le a népet, csak 10 órást Trial.... EA.... bennetek nem lehet csalódni! :)
3.
3.
Norbiii
Megpróbálok itt is segítséget kérni.

Mi lehet az oka, hogy előfizettem EA Accessre, és hiányzik a listáról a Fifa 15, 16, és a Ps Store-ban is fizetnem kell ezekért a játékokért?

Gamekapocs cikk alapján a Fifa 15-nek rajta kell lennie az EA Access listáján Ps4-en. Külföldi oldalak is ezt támasztja alá, viszont tegnap olvastam egy friss cikket, ahol már nem szerepel rajta a játék.

Tud valaki segíteni? Köszönöm!
1.
1.
elgeri
Azt a roh@dt A Way Out-ot tennék már bele Xbox-on :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...