Saját sorozatot kaphatnak a Targaryenek is

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Trónok harca Targaryen-háza is saját sorozatot kaphat az HBO-tól, igaz, még hosszú út vezet odáig: egyelőre annyit tudunk, hogy a csatorna közel áll ahhoz, hogy berendelje a pilotot.

A Deadline szállította a legfrissebb Trónok harca-pletykákat, a lap úgy tudja, hogy az HBO közel áll ahhoz, hogy berendelje egy, a Targaryen-házról szóló spin-off pilotját, amely egy előzménytörténet lesz.

A hírek szerint a sorozaton A tűz és jég dala-regények írója, George R. R. Martin és a Kolónia alkotója, Ryan Condal dolgozik, a története pedig 300 évvel a Trónok harca-széria eseményei előtt játszódna, amikor is kezdetét veszi a Targaryen-ház hanyatlása. Alapanyagul a tavaly megjelent Tűz és vér című kötet szolgál majd.

Korábban Martin arról beszélt, hogy az HBO-nak öt előzménytörténetre vannak tervei, és egyben azt is elárulta, hogy "háromnak a munkálatai haladnak szépen". A Deadline szerint a Targaryen-sorozat Bryan Cogman ötletére épül, amit a csatorna elvetett korábban.

A Trónok harca-mellékágak közül a legtöbb infónk a Martin által The Long Nightnak nevezett sorozatról van, amely Naomi Watts főszereplésével készül és több ezer évet megy vissza az időben a Trónok harcához képest. Legutóbb itt írtunk hosszabban róla.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...