Batman-játékot ad majd ajándékba az Epic

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, szokatlan módon azonban ezúttal nem árulta el a bolt, hogy mi lesz a következő ajándék, csak az a fix, hogy valamelyik Batman-címről (vagy címekről) van szó.

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, a Conarium, amely eredetileg 2017-ben látott napvilágot PC-n, idén pedig konzolokon is tiszteletét tette. A Lovecraft ihlette horrorjátékban egy sarkköri kutatóbázist fedezhetünk fel, a feladatunk pedig az, hogy kiderítsük, mi történt az állomáson dolgozó tudósokkal. A játékot itt csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz, erre szeptember 19-ig van lehetőségetek.

Az Epic ezúttal szokatlan módon nem árulta el, hogy melyik játékot vagy játékokat kapjuk meg jövő héten, mindössze a fenti artworköt tette elérhetővé. A képen több Batman: Arkham- és LEGO Batman-játék borítója is szerepel, ez alapján az sem kizárt, hogy komplett Batman-kollekciókat dobál majd az üzlet. Apropója lehetne a dolognak, hiszen a Batman idén ünnepli a 80. születésnapját.

33 komment - szólj hozzá!