TGS 2019: Újra pörög a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
A Tokyo Game Show alkalmával ismét rácsodálkozhattunk az alapjairól újraépített Final Fantasy VII Remake-re. Az előzetes után most érkezett egy jó adag játékmenet, ami tartogat némi meglepetést is.

Ha lemaradtatok a Final Fantasy VII Remake néhány napja bemutatott traileréről, akkor uzsgyi, nézzétek meg először azt, de utána gyertek vissza, mert ma a színtiszta játékmeneté a főszerep! A széria talán legnépszerűbb darabja - pontosabban annak felújított változata - nagy sikert aratott a japán játékos show színpadán is, és habár az itt bemutatott demó oroszlánrészét már láthattuk a korábbi rendezvényeken, érkezett némi újdonság is.

Ha tehát szorosan követitek a játék alakulását, akkor nagyon ismerős lehet a fenti videó, de ne aggódjatok, kaptunk még néhány meglepetést. Egész konkrétan egy vadiúj bossharcról van szó: az alábbi ötperces videóban Cloud, Tifa és Aerith szembeszáll Midgar városának csatornalakó főellenfelével. Az Aps azonban elég kemény falat, így a trió mindent bevet a győzelem érdekében. A látványos Limit Breakek mellett Cloud megidézi az Ifritet is, a lángoló démon pedig hatalmas lángoló csapásokkal egyenlíti ki az esélyeket.

A bemutató kapcsán megtudhattuk azt is, hogy a Remake milyen fícsörökkel kedveskedik majd a veterán játékosoknak. Az új verzió pörgős harcrendszere jócskán eltér az 1997-es klasszikus megoldásaitól, de ha a régi megoldásokat preferáljuk, akkor kiválaszthatjuk a Classic Mode-ot, ami gyakorlatilag az eredeti játék hagyományos, körökre osztott rendszerét hozza vissza. Itt nem kell foglalkoznunk a hagyományos bunyóval, elég lesz a hőseink képességeire koncentrálni.

A Final Fantasy VII Remake 2020. március 3-án érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...