Call of Duty: Modern Warfare - jönnek a loot boxok

Úgy néz ki, hogy idén sem ússzuk meg loot boxok nélkül. Elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare PS4-es bétája, az elsőként harcba induló játékosok pedig máris rábukkantak a kellemetlen meglepetések első jeleire.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
OFF: magáról a játékról: tegnap végre tudtam néhány órát eltölteni a bétával. Amint kinyílt a create a class lehetőség (4-es szint) elkedztem élvezni a játékot. Ami eddi glejött a három pályából: jó pálya design, kellően zsúfolt és szellős egyszerre. Ezalatt azt értem, hogy sok a kis zeg-zug meg átjáró, de megvannak azok a spotok is ahonnan a pályá fő helyszíneit be lehet látni, pl zászlók, HQ bejáratok, stb. A játékmenettel a fejlesztők nem akarták feltalálni a spanyol viaszt, a classikus MW trilógia által kitaposott ösvényen megy tovább az új rész. Kellően pörgös, de nincs már az a dara, mint a WW2-ben volt pl. Kicsit lassabb a játékmenet, mert apályák nagyobbak. A fegyverek kicsit realisztikusabbak, nincs már az hogy egy pontra odatartod és alig van szóráéa a hitmarknak. Bizony érdemes néha pötyögtetni a pontosabb találatért. Egyébként kicsit BF-es lett a játék. Lehet ammo boxot dobni, amire szükség is van, mert úgy 5 kill után kb kifogy az alap lőszer. Nekem első körben tetszik, sztem meg fogom venni.
#12
Ezek az összegek igazából csak jelképesek mint mondjuk a dlc-k vagy ps plusz meg hasonló dolgok.A játékok se drágák csak a magyar meg a keleti csóró országokban érzi meg az ember.
#11
#6: Mwr-t nem toltam,de az IW-t, ww2-t sokat és azokban rengeteg cucc van jngyen, farmolassal elérhető. Bo4 tavaly tenyleg szinte csak arra ment,hogy ami egyedi skin (!) azt vegye az ember. De mivel bo4ben minimálisan lehetett viszontlátni magunkat ezert azt is kár volt fizetni.
#10
#8: Unalomig ismetelt: codban van,volt és lesz lootbox. Viszont OP fegyver pénzért nincs. Reflex,skill, tapasztalat, megérzés, jól osszerakott cuccok, csapattársakstb. Ezek szamitanak a codban...meg a hálózat.
Lootot sose vettem és anélkül is jól játszom. Ruhat, festést nagyobb esély hogy előbb nyiss meg egy amugy mindenkinek elérhető (!!) fegyver. Ezek vannsk a lootban.
#9
#8: Előrendelőknek 12-től volt nyílt, többi ps4-esnek 14-től.
Csak tőlük elég parasztság este 7-kor felpakolni, eleve egy nap kilőve, reggel is kitehették volna .
#8
#5: Az előrendelőknek és csak PS4-en.

Amúgy meg nem be lett tiltva a fejlődésért cserébe megvásárolható loot box néhány országban?
Várom a MW-et, de pénzt a játékon felül nem látnak tőlem. Aki meg akar had vegye a tarka skin-t sok pénzért.
#7
#6
Mi vele a probléma? Mindent be tudsz váltani kreditért és ezekből a kreditekből tudsz venni bármilyen ládát is. Vagy szerinted jobb ha veszel egy fegyverfestést 3000-ért?
#6
#4: Szóval szerintednaz MWR-ben korrekt lootrendszer van ? Na, itt már el is vesztetted a szavahihetőséged.
#5
Nem úgy volt hogy ma és holnap nyílt béta van ?
Eddig még nem engedi tölteni nekem.
#4
#3
Milyen battle passért is kell fizetni bo4-ben? Inkább a méregdrága szkinek ellen kéne felszólalni, amit kivettek a dobozokból amit amúgy is kapsz kb 4 kör után. Az IW- és MWR-ben tökéletes lootrendszer volt, bőven adott cuccot ingyen, játékért cserébe. De azóta jöttek a nagyokosok, hogy ők szeretnék látni mit vesznek. Erre mi volt a válasz? Item shop, ami jóval drágább mint a másik megoldás.
#3
#2: Na miröl is? Gondolom a pofátlan monetizációt is csak ö találta ki.
#2
Gerjesztésnek pont jó ez a cikk, meg ahhoz is, hogy észre vegyük azt, hogy a cikk írójának fingja nincs miről is ír. Köszönjük szlav, hoztad a kötelezőt :D
#1
Hát... Ok...
Még jó hogy amúgy sem érdekelt a CoD úgy, az MW2 óta. :D