Bezárja kapuit a Discord Nitro Games

Tudtátok, hogy a Discord Nitro-előfizetéssel egy halom játékhoz hozzájuthattok? Kérdezünk jobbat: használtátok valaha ezt a szolgáltatást? Ha nemmel válaszoltatok, akkor nem vagytok egyedül, ezt pedig a Discord is észrevette.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
Tam
#11: Itt vesztette el minden értelmét odafigyelni arra, amit írsz.
#12
#11: "amit az iRacing tud fizikailag azt bőven tudja a GT Sport is"
Háháháháháháháháá!
#10
Tam
#9: Félreértés ne essék, nem tisztem nekem senkit sem megítélni az alapján, hogy mire költ meg mire nem költ, csak TheFlash jó magyar szokáshoz híven úgy gondolja, hogy amire ő nem hajlandó költeni, az hülyeség vagy szar :D Gondoltam kicsit sarkallatosabban fogalmazom meg a mondanivalóm lényegét, hátha átjön neki is.
#9
#8: “akinek jó a filléres szórakozás”

Az igényteleneknek nevében kérek elnézést.
#8
Tam
#7: A PC egy simcade játék, teljesen felesleges az iRacinghez hasonlítani. Az ACC-ben meg csak a multiplayer van elbaszva, szóval aki online akar normálisan játszani, az pont a hajára kenheti. De akinek jó a filléres szórakozás, annak biztos tökéletes mindkettő
#6
#3: Azt azért tegyük hozzá a WoW-os, előfizetéses dologhoz, hogy aki WoWozik rendesen, az nem játszik addig semmi mással vagy csak nagyon ritkán. Szóval lehet, hogy egy évben 36K Ft-ba kerül WoWozni, de aki meg másik játékokkal játszik és csak havonta egy játékot vesz meg, már két hónap alatt is többet költött játékra.
#5
#3: Hát sosem MMO-ztam különösebben, de az iRacingre rengeteget elvertem.
Pedig most kormányom sincs, de gamepaddal is eléggé jól kezelhető a cuccok egy része. Sőt, talán a legjobban a piacon. (Nyilván a jó fizika segít az "érzésben". Egy NFS-t hiába akarsz kormánnyal szimesen vezetni, versenyezni, nem fog menni, egy iR-t viszont gamepaddal is lehet komolyabban tolni, pláne a gyengébb járgányokat.)

Nyilván vicces, hogy ha iR-re van pénze az embernek, akkor kormányra miért nincs, hát van, lenne, csak helyem nincs most...

Amúgy meg minden viszonyítás kérdése, ha évről évre megveszed a FIFA-t, az is egyfajta előfizetés. És sokszor alig fejlődnek.

Az iR előfizetés önmagában annyira nem drága, a tartalmakat összeszedni már annál inkább, de azok meg megmaradnak. Ahogy kijön az AI kb. elmondhatom, hogy ki is lesz váltva az összes szimes játék egy ideig, mert annyival a többi előtt van/lesz érzésre, stb.

2000 Ft meg szinte semmi. Tudjuk hányan dohányoznak milyen fizetések mellett, szóval az iR ahhoz képest még igazi befektetés is. :D
#4
Tam
#3: Akinek erre van igénye az fizet érte, mint ahogy neked nincs és nem fizetsz. Annak idején WotLK idején azért csak összehordott a szél 12 millió előfizetőt.

Az iRacing pedig annak éri meg aki kompetitív szimulátort akar játszani és egy komplett high end rig árához képest az a havi 13 dollár előfizetés meg az, hogy kocsit 12-, pályát pedig 15 dollárért veszel, szinte aprópénz. Tény, hogy nem olcsó, de hidd el, hogy van rá igény, különben nem működne. Azért egy ilyen rétegjátékhoz képest az hogy esténként 6-7-8 ezer aktív játékos van, szerintem bőven jelzi, hogy van rá kereslet.
#2
Havidíj azért hogy játszhassak? Amiért az ember havit fizet az egy MMO, nem egy külön megvásárolható termék