TGS 2019: Ismét mozgásban a The Outer Worlds

A Tokyo Game Show színpadán is megmutatta magát az Obsidian Enterainment várva-várt szerepjátéka, a The Outer Worlds. Ezúttal 20 percnyi tömény játékmenetet nézhetünk.

Nem csak a nyugati játékosok várják az Obsidian sikervárományos szerepjátékát! A The Outer Worlds tiszteletét tette a Tokyo Game Show-n is, és habár az ott bemutatott demó japán feliratokkal érkezett, az angol nyelvű szinkronnak hála mégsem leszünk nagyon elveszve (leszámítva a menüben turkálós részeket).

A Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőcsapata az ígéretek szerint kompromisszumok nélkül rágyúr a történetmesélésre, melynek alakulásába komoly beleszólást kap a játékos is. A döntéseink nem csupán az események menetét, de karakterünket, a vele utazó követőket és természetesen a végkifejletet is nagyban befolyásolják majd. Habár a fenti videó a japán feliratok miatt számunkra nem a legjobb ennek a demonstrálására, már nem kell túl sokat várnunk ahhoz, hogy saját kézben is megtapasztalhassuk, hogy mit alkotott az Obsidian.

A The Outer Worlds október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig befut Nintendo Switchen is.

1 komment - szólj hozzá!